2 ganska bra dagar matmässigt

Jaha, man får vara glad för det lilla, eller? =S
 
Har haft förstoppning som vanligt från i måndags och idag hade jag diarré istället. Ja, som vanligt alltså. Har dock lyckats att inte hetsäta på två dagar. Bättre än ingen dag iaf ^^.
 
Helgen gick hyfsat bra, eller öhh, rättare sagt lördagen och större delen av söndagen. Kvällen spårade ur. Åkte och köpte så mkt skit. För mkt. Orkade knappt äta allt.Fick vänta och vänta för att orka trycka i mig det sista. Ville inte spy innan eftersom jag är rädd att jag inte kan spy den andra ggn sen om jag inte tryckt i mig tillräckligt =S.
 
Kom på att jag verlkligen borde fota all skit jag stoppar i mig istället för att alltid fota den "bra" maten. Tyvärr är ju hets, hets. Lite svårt att orka bry sig att hålla på och fota allt man proppar i sig =/. Förr i tiden (tex 2005) så var jag rätt duktig på att skriva ner vad jag åt, även ofta när jag hetsåt. Orkar aldrig det längre. Orkar ju inte ens skriva ner bra matdagar i längre perioder än några dagar.
 
Här är iaf en bild på lite av det jag åt i söndags:
 
Det är mkt "orka" i mina inlägg. Det är mkt "orka" i min hjärna. Det är mkt "orka" i mitt liv helt enkelt =/. Väldigt tråkigt att det är så. Det är så negativt laddat. Orka leva. Men ja, inte vet jag. Jag borde bli mer optimistisk. Tänka positiva tankar osv osv osv osv osv. Jag veeet. Men det hjälper inte. Hur fan ska jag motivera mig till att göra detta? Eller göra det utan att vara motiverad?? Jag förstår inte!
 
Idag har jag ätit en ihopplockad sallad från Ica Maxi till middag (+ äpple- och currysås):
 
Och nu ska jag äta detta till "efterrätt":
Brie och te med kokosfett, lite grädde och honung.
 
Imorgon kommer S hit. För första ggn på länge (två veckor??).
Får se om vi kan "prata ut" om varför jag beter mig som jag gör och varför jag blir så satans arg, ledsen och irriterad på honom ^^.

Charlotta Flinkenberg...

... och hennes sockerberoende:
http://charlotta.chic.se/mitt-liv-som-sockermissbrukare-fortsattning-foljer/

Mkt bra inlägg, och läs kommentarerna också!

Deppig

Tog mig ut och joggade lite förut. Joggade ungefär en kvart el tio min, sen fick jag ont i hjärtat/lungorna och gick större delen av vägen hem igen.
 
Mamma är i stan ikväll och hon ska sova här i natt. Hon är ute och dansar på stan, men inte jag! Hade så gärna velat gå ut ikväll jag också, men orkar inte. Har NOLL energi. Är såå trött.
 
Har dammsugit, diskat två maskiner, förberett luftmadrass och vikt lite tvätt. Det är ju bra iofs, men tråkigt att vara så himla trött. Har lust att vara pigg och vara ute på ett dansgolv, men känner mig som en hösäck. Orkar knappt stå upp längre. Ska nog gå och lägga mig =/.
 
Usch vad jag hatar mitt liv. Hur sjutton gör man för att tycka att livet är kul? Det är liksom inte bara att "rycka upp sig". Iaf inte för mig. Jag vet inte hur man gör. Jag vill sova till i vår.
 

Hetsätit halva veckan

Den här veckan har jag hetsätit tis-fre tror jag.
Igår åkte jag och köpte en massa skit trots att jag inte var sugen. Var mest rastlös och ensam =(. Usch.
 
Messade S, och vi ska försöka träffas på fredagskvällarna iaf. Jag klarar mig inte ensam då =(. Klarar mig inte ensam andra kvällar heller, men vet jag att vi ska ses på fredagen så kanske jag kan kämpa lite mer de andra dagarna? Jag vet inte..
 
Idag gick jag upp lite efter halv tre. Orkade inte gå upp tidigare, trots så fint väder ut =/. Var uppe till tre i natt och åt. Hetsåt i två omgångar. Hade inte så mkt onyttigt kvar andra omgången, så fick göra skivat äpple med nötter och kanel och crème fraiche och sätta i mig =S.
 
Ingen idé att jag försöker ha äpplen hemma =(. Ingen frukt funkar. Inget sött överhuvudtaget =(. Usch vad mitt liv suger.
 
Köpte två par nya kängor förra helgen. Kunde inte bestämma mig för svarta eller bruna. Köpte lite andra kläder också =). Borde shoppa upp mina pengar på kläder och sånt ist för mat. Inte bra med shopping alls, men bättre för mig att få nya kläder än att äta och kräkas iaf ^^. Synd att jag inte bara kan välja. Det är ju lätt att säga, men inte att välja rätt sak att göra när det väl gäller.
 
Långsiktigt vill jag ju ha ett roligt, hälsosamt liv. Kortsiktigt orkar jag inte göra någonting. Jag har inte lust med något annat än att vara ensam hemma, kolla på nån film och proppa i mig godis, glass, bröd och bakverk. Hur fan ska jag orka gå emot min kortsiktigta starka känsla och istället välja att göra något jag inte har lust med och inte orkar!?!?!? Jag orkar ju inte!! =((
 
Igår var det salsa-kväll på ett ställe och jag borde verligen ha gått på det ist för att sitta hemma ensam och äta. Men hade ingen lust =(. S skulle inte med och då var det ännu svårare att gå iväg på det. Kände en annan som jag skulle kunnat gå med, men hade ingen lust. Har aldrig lust att umgås med folk som jag inte står jättenära om jag inte har någon jag känner väl med mig. =S
 
Har ätit en bra frukost nu iaf. Omelett och kaffe med grädde. Lustigt att jag alltid blir så skitnödig när jag äter det på helgerna. På jobbet händer det inte, men helgfrukostar är nästan alltid så. När jag är hemma och äter omelett, morot och kaffe med grädde. Helmysko. Hur kan kroppen veta att det är helg och att jag är hemma??
 
Nu känner jag mig ensam. Blev erbjuden att ta en promenad med en kille jag lärt känna lite, men jag tackade nej. Jag vill bara umgås med S, men han är och hälsar på sina föräldrar igen i en annan stad.
 
Prövar ett par av mina nya skor och funderar på om jag ska behålla båda eller lämna tillbaka ett par. De är ganska höga, och frågan är om jag kommer använda dem. De var på rea, men kostade ändå runt 500 kr styck. Det är ju skinn så det är väl inte så dyrt eg. Jag är så snål.
 
Dagens frukost/lunch vid halv fyra:
 
 
Skorna:
 
 
 Ska försöka ta mig ut och jogga lite. Har inte orkat pressa mig ut sen i tisdags, och det var inte kul. Det ska väl vara kul att träna? Jag måste iaf få ha liiite lust. I tisdags hade jag ingen lust och det var INTE kul. Usch.
 Jag vill ha någon att träna med =(.

Usch vilken dålig dag =/

Idag mår jag inte bra. Jag har haft en sån enorm mage. Svullen och öm och ond. Är förstoppad som vanligt. TVINGADE mig ut och joggade och gick i en halvtimme. Hade inte den minsta lust och fick ont i hjärtat på slutet (eller i bröstet iaf).
 
Jag är så trött på allt. Har sagt upp kontakten med S, men vi kommer ändå träffas för dans på onsdagar minst.
Har ingen lust med något alls förutom att äta. Jag som skulle klara oktober. Det är 2 oktober och idag kommer jag äta för mycket. Synd att jag inte åkte och köpte nåt gott ist för att gå ut och springa.
 
Allt känns så jävla värdelöst. Ingenting är roligt. =(