Steg 12 avklarat!

Oj, idag har det ju hänt massor! Iallafall två stora grejer. Först kom mensen imorse! 135 dagar försenad enligt PTracker-app. Så då öppnade jag paketet till min menskopp som jag beställde i höstas =). Den var jääättestor =P haha. Hann inte greja med det på morgonen så fick köra med tampong på jobbet.
 
Ikväll gick jag igenom steg 12 med min sponsor och är nu själv ledig sponsor i OA! Helt galet! Vi tog halva steg 12 i söndags och andra halvan idag, för det var så långt (mkt att läsa för min sponsor).
 
Jaa, det var det. Och sen testade jag att stoppa in menskoppen i mig också, trodde inte jag skulle få in den, men det gick faktiskt på första försöket. Dock kunde jag absolut inte känna om den hade vecklat ut sig och jag tycker den satt snett. Fick svimningskänla också haha. Hatar sånt där alltså. Usch. Första ggn jag skulle stoppa in en tampong var väl typ likadant =P. Nä fy bubblan. Men jag vänjer mig. Nu ska jag "bara" försöka ta ut den också, och stoppa in den igen för natten. Uuuusch haha. Ska nog duscha först, har ingenstans att lägga den undertiden annars... Kokade den innan och nu vill jag bara skölja den och stoppa in den igen utan att den vidrör något annat emellan ^^.
 
Men alltså galet att man kan ha en sån stor grej därinne utan att det känns. Eller är ju såklart inte konstigt egentligen, men ändå konstigt liksom =S. Huuu. Nä, sjuksyrra är inte mitt yrke ;-).
 
Just det, jag har ju haft nån slags maginfluensa också! Var hos en kompis i helgen och sen fick hon magsjuka natten till måndag, och jag började må illa måndag morgon och fick diarré senare på förmiddagen. Hade väl diarré tre ggr totalt och kände mig lite febrig och "influensaaktig" på dagen. Igår var jag väl i princip bra, men var fortfarande hemma från jobbet. Idag har jag mått lite småilla hela dagen tycker jag, men är väl frisk antar jag. Kanske p g a att mensen kom nu också som jag känner mig lite sjuklig? Uppsvälld mage hade jag hela förra veckan så det är ju inget nytt =/.
 
Nu MÅSTE jag sova. Fast innan dess måste jag duscha och tvätta håret! Stress stress ;-). Jaa, tänk så det kan gå ändå. Det är ju helt fantastiskt att jag har hittat 12-stegs programmet och m h a det klarar mig ifrån en dödlig sjukdom! Jag hoppas verkligen att fler stackare hittar dit. Kram på er och godnatt!

Trött

Åå jag har såå mkt att skriva, men ändå inte tillräckligt mycket lust (vid rätt tid?) för att ta tag i det. Tänker "det här vill jag blogga om" ofta, men inte när jag sitter vid datorn.
 
Nu är jag riktigt jäkla trött. Vill komma isäng vid 22 idag. Och gå upp 06 imorn... Ska nästan bli skönt att vara tillbaka till jobbet. Har för mkt att hinna med där i veckan, men ändå skönt att "slippa/inte ha möjlighet" till andra jobbiga saker,som att se över mitt sparande, eller OA-arbete. Låter ju inte så bra, och är väl inte så bra. Men det är jobbigt att reflektera över dagen och svårt att be!
 
Gud för mig är livet. Livskraften. Det som gör att atormerna rör sig. Det som bygger upp livet. Men hur ber man till det?
 
Jag påbörjade steg 12 ikväll med min sponsor. På onsdag tar vi andra halvan, och sen är det väl tänkt att jag ska börja sponsra någon nykomling till OA. Hur ska det gå? Hur ska jag orka och få tiden att räcka till? Hur ska jag kunna hjälpa någon annan? Inte vet jag. Det visar sig =P. Jag hoppas verkligen att jag kan hjälpa någon annan iallafall. Tack vare OA har jag inte hetsätit sen typ oktober någon gång tror jag. Ja, åttonde oktober står det i min mens-app ^^. Och söndagen den nionde oktorber ringde jag in för ett första-steg-möte.
 
I min mens-app står det också att mensen är 132 dagar sen ^^. Måste kolla upp det där. Suck. Orka. Jag tror det är stress över OA faktiskt. Det blir så mkt med jobb och OA, och allt annat som ska hinnas med i livet. Mina hormoner verkar vara ganska lättpåverkade. Var väl därför jag fick ätstörningar av p-piller.
 
Har ett konstigt tryck över halsen också. Haft hela den här veckan iallafall. Känns som jag har en tröja som sitter åt runt halsen fast jag inte har det. Funderat på om det kan vara struma. Eller cancer. Hm, mamma tyckte jag kunde kolla upp det också när jag ändå går till vårdcentralen för att kolla upp varför jag inte har någon mens längre.
 
Får väl göra det, nångång.
 
Nu ska jag iaf sova. Kram och godnatt!

Dagens matintag

Försov mig idag. Kroppen ville inte upp när alarmet ringde vid åtta (släckte vid tolv igår natt). Vaknade sen vid halv tio. Tror jag behöver minst nio timmars sömn tyvärr.

 
Detta inlägg skrev jag igår kväll på mobilen. Blev helknasigt, mobilappen fungerade katastrofdåligt tyckte jag =/. Rättade till det nu på datorn, men förstår inte hur blogg.se fortfarande kan ha en så dålig app för android. De är väl ganska stora? Funderar på om jag ska acceptera det, eller testa något annat. Wordpress kanske har en bättre app?

Tacksamhet och steg 12

Jag tänker så ofta att jag ska blogga, ändå är det såå svårt att ta mig hit. Vet inte hur jag ska börja? Vet inte vad jag ska ta upp. Vet inte om jag måste börja där jag slutade eller bara skriva lite spontant vad jag tänker just nu eller nåt om idag bara?
 
Denna vecka ska jag göra steg 12. Steg 12!! =O
Hehe, det innebär att jag ska sponsra själv sen. Jag ska hjälpa någon annan. Känns ju galet, men bra. Jag är abstinent, tack vare OA. 16 år i ett egoistiskt helvete, utan att ha hittat någon lösning, och så föreslog min älskade mamma att det borde finnas ett 12-stegs program för personer med ätstörningar/ätproblem. Tja, det fanns det! Jag är SÅ tacksam!
 
Tack mamma för att du finns! Tack alla fina människor för att ni finns. Tack naturen och solen för att ni gör mig lycklig! Tack du lilla blomfluga som kryper runt här på datorbordet för att du är så söt och får mig att känna kärlek. Ska inte döda dig idag iaf =P.
 
Puss och kram och godnatt!