Jobbiga tankar om tjockhet

Igår överåt jag. Eller, vad är det egentligen? Överäta? Hur definierar jag det? Jag ville äta av taco-chipsen jag hade i skafferiet. Åt nästan en och en halv påse senast jag "överåt" efter hetsätningen härom dagen, nästan 300 gram. Igår åt jag upp resten, drygt 100 gram. Åt även lite mer middag, potatis i ugn med bearnaisesås. Men kände egentligen inget sug att hetsäta, eller äta mer och kräkas. Jag var liksom nöjd så. Trots att det var mitt i natten (tolv-tiden), och absolut mer än vad jag tänkt äta igår och inte heller vad jag tänkt äta igår. Tidigare på dagen, på efteriddagen, åt jag jordnötssmör med honung. Ingen hetsätning där heller, bara någon slags överätning eller bara onyttig ätning ^^.
 
Klart jag går upp i vikt om jag äter så här. Men samtidigt vill jag ju bara bli frisk. Äta vad jag vill när jag vill och inte BRY MIG. Jag tror inte att jag kommer att vilja äta tacochips varje kväll resten av livet ändå. Dessutom har jag inte det så ofta hemma (nu hade jag köpt två påsar på ett erbjudande).
 
SUCK. Vad är rätt, vad är fel? Vad är bra, vad är dåligt? Vad mår jag bäst av? Vilken är "rätt" väg för mig? Jag kollade på Stephanie Buttermore igår, jag har följt henne lite och hennes "all in"-resa senaste året. Skulle jag kunna göra samma sak? Eller funkar det inte för någon med hetsätningsproblematik för att det då övergår i BED? Eller behöver jag bara äta mer riktigt mat? Så att jag verkligen blir helt mätt och nöjd efter lunchen och middagen. Då kanske jag inte skulle känna något sug efter mer att äta? Fast det tycker jag ju att jag redan testat många ggr och inte känt mig nöjd ändå... Men frågan är om det är tankar om att jag eg "inte borde" äta mer (alltså restriktion) som spökar då?
 
SUUUUCK. Nu ska vi iaf åka och bada/sola. Jättejobbigt. Hatar min mage och vill inte visa mig för någon i bikini. Men vem bryr sig? Jo, bara jag. Suck igen. Jag åker ändå. Jag älskar att vara vid vatten när det är varmt. Och inget hjärnspöke kan vara mer viktigt eller låtas får mer uppmärksamhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0