Tabitha Farrar och gå-upp-i-vikt-rädsla

Tittar just nu på den här videon med Tabitha Farrar, https://youtu.be/OsJXb7JLnpQ. Hittade till henne via en binge-video (detta är vad jag hetsäter idag typ). En person hade tipsat om Tabitha i kommentarsfältet. Hon verkar lite speciell.. men hon påstår att man måste äta tillräckligt med fett och inte ha några restriktioner, och bli av med sin rädsla att gå upp i vikt. Vidrigt jobbigt alltså.
 
Det som jag tyckte stämde i Mattillåtet (boken jag läste för några veckor sedan) var att vi bulimiker ofta har haft restriktioner på kolhydrater, och därför har vi börjat hetsäta. Anorektikter är ofta mer fettskrämda, men äter kolhydrater, därav hetsäter de inte. Jag vill ju gå ner i vikt ("vara mer som en anorektiker") så därför är jag väl mer intresserad av att äta mer kolhydrater nu och minska på fettet istället.
 
Problemet är väl att vi hetsätare inte ska minska på någonting eg. Vi ska inte ha några restriktioner alls. Vi ska gå emot vår rädsla att gå upp i vikt, och visa hjärnan att det är inget farligt med mat. SUCK. Vem fan vill göra det (förutom Stephanie Buttermore ^^)!? Blä.
 
Jag vill inte gå upp mer i vikt nu. Men jag vill inte heller fortsätta att vara ätstörd. 20 år räcker gott och väl. Räcker och blir över ungefär 20 år också för den delen. Blä. Jävla skitliv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0