Uppdatering och mensapp

Hej hej, jag vet inte vad jag ska skriva. Har som vanligt så mkt jag vill skriva, men orkar aldrig gå in här.
 
Hetsäter väl ett par ggr i veckan som vanligt och så funkar det OK resten av dagarna. Överäter väl då och då också utan att kräkas, och ibland kräks jag efter överätning (utan direkt hets). Är nog oftast mer överätning än hets faktiskt.
 
Har ingen matplan och jag klarar inte riktigt av det =/. Då tänker jag att "jag får ju ändå äta vad jag vill, så då kan jag lika gärna köpa godis och bröd" typ. Har dock en träningsutmaning jag är med på och jäklar vilken skillnad det gör! Jag tränar varje dag! Har sprungit minst en kilometer varje dag sen första juni =), oftast springer jag längre när jag ändå är ute. Jag har fått synligare mag-, arm- och benmuskler (tycker jag iaf ;-)). Dessa utmaningar är grejen för mig. De motiverar mig att ta tag i träningen och göra de förutbestämda övningarna.
 
Ska bara hoppa på en paleoutmaning nu också då... Så att maten kan funka också.
 
Senaste dagarna (veckan?) har jag mått skit. Känt mig deppig och hetsätit när jag kunnat i princip. Idag fick jag mens (som gått väldigt över tiden), men tror ändå det är någon koppling där. Måste bli bättre på att skriva ner humör i min app Period Tracker. Gillar den appen. En mensapp, men man kan ju lika gärna använda den till allt möjligt. Är en kalender och man kan skriva in kommentarer om vad som helst. Mående, vikt, kost, tja vad som. Dock är det lättast med humör eftersom det finns färdiga "gubbar" att välja på.
 
Nu har jag druckit en grön drink jag mår illa av (spirulina och ärtprotein är blä) och tänkte försöka ge mig på dagens träningsövningar så de är gjorda. Sen vill jag gå på stan. Jag har semester nu, skönt och lite jobbigt (att vara ensam och inte orka ta tag i något).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0