Jordnötssmör

Hm, idag bestämde jag mig för att äta upp jordnötssmöret och jordnötterna jag hade kvar efter att ha gjort "LCHF-snickers" förra veckan. Så, jag gjorde mer LCHF-snickers ^^. Och åt upp allt idag utspritt över tre tillfällen. Sen åt jag en Sharonfrukt och ett äpple... och sen mandlar och russin. Nu har jag iaf inga jordnötter kvar, och inga russin. Skönt.
 
Tyvärr har jag massa dadlar kvar sen jul som jag har tänkt göra någon god paleo-efterrätt med =/.
 
Tänkte såklart att det skulle vara en bra omstartsdag idag. Trettondagsafton. Dumt, jag vet. Jag har iaf inte spytt sen 22 dec (tror jag iaf ^^). Men har istället gått upp en massa i vikt. Vägde 65.5 kg härom dagen. Det är INTE OK. =S
 
Tror jag skulle vilja gå från LCHF till Paleokost. Läser och läser på nätet =P. Kost och hälsa är verkligen mitt favoritämne. Sen läser jag träningsbloggar också. Slukar dem ^^.
 
Har tex hittat till den här bloggen idag:
http://traningsbloggen.shapemeup.se
Läste inlägget om mental styrka... Hmmm, jaa, det låter ju bra iaf. Men det tar nog sin tid att bygga upp om man inte redan är mentalt stark.
 
Usch, imorn börjar jobbet igen. Vill inte!! =(
Blöh, ska försöka se det positivt. Trevligt att träffa arbetskamraterna igen.
 
Suck, jaja, ska måla ett lager"Mavadry" på mina nymålade naglar. Vänte lite på att det ska torka hyfsat åtminstone. Starta diskmaskinen och försöka lägga mig före tolv ^^. Lite mer surf blir det...........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0