Förstoppad vecka

Jag har ätit bra hela veckan hittills. Olika luncher, men annars nästan identiska matdagar. Är dock förstoppad från och med i måndags, men det är ju inget ovanligt direkt ^^. Vägde 59,5 kg imorse trots min fina matvecka. Får man inte skita så går man väl lite uppåt gissar jag =/. KÄNNER mig iaf inte tjockare och har inte haft svullen eller ond mage! Lite större är den dock idag, men det beror nog också på förstoppningen.

Prövar det där IE-tillägget till Chrome nu, som snälla Anette tipsade om, för att få styckesindelning i inlägget. Hoppas det funkar! =)

Har typ fotat varenda måltid den här veckan, så det är lite surt att jag inte orkar ta tag i att föra över bilderna till datorn..

Idag har jag iaf ätit:
Frukost: 2 omega-3 kapslar, 1 tbl magnesium, 300 mg Voxra, 50 µg D-vitamin (tar detta varenda morgon förutom magnesium som jag bara tar ibland), 2 msk linfrön i vatten, fet ost- och baconomelett, 1 tomat, vatten
Mellanmål: kaffe med 4 cl mellanmjölk
Lunch: fet fisk- och broccoligratäng, 1/2 tomat, 1 champinjon, vatten
Mellanmål: kaffe med 4 cl mellanmjölk, ca 100 g turkisk yoghurt, några russin (10 st?), 15 mandlar
Middag: 1 burk makrill i tomatsås, många ostskivor, 1 champinjon, te med ca 2 tsk kokosfett och en skvätt grädde, citronvatten

Jag tänker naturligtvis varje kväll på om jag inte ska ta lite av den där chokladen jag har kvar... Men jag får inte. Orkar inte hetsäta. Inte idag. Inte före midsommar ^^. Fast visst skulle det vara skönt om den var borta till midsommar så kunde jag få en 'omstart' från och med midsommar... Gamla jobbiga tankar. Jag tänker inte ge vika. Chokladen får vänta.

Tänkte gå och handla idag också, har inte handlat på hela veckan. Men det var nog lika bra att jag inte orkat åka till affären. Det är så svårt att välja bort att köpa det där hets-brödet jag nästan planerat att köpa när jag ska äta upp den där satans chokladen. Eftersom jag vet att jag kommer äta upp all choklad när jag väl börjar, och det är för mkt för att inte räknas som överätning/hets (eftersom jag inte kommer kunna sluta äta så känns det som hetsätning), så tänker jag att jag måste köpa det där brödet jag vill ha så att jag kan 'passa på' att äta det när jag ändå hetsäter. SUCK.

Och nej, jag tänker inte slänga chokladen. Jag har gjort det hundra ggr förr och det hjälper inte!!! Jag måste göra som jag tänkt =(.

Edit: IE-tillägget funkade! =D

Kommentarer
Postat av: A

om du tar bort några bitar som du får äta med gott samvete och sen slänger resten....?

2011-06-23 @ 21:45:06
Postat av: Anonym

släng den då?

2011-06-23 @ 22:09:13
Postat av: f

Men dumma kommentarer! -.- vadå släng den då? Läste du inte det hon skrivit eller? Sen så är saker inte så jävla enkla! Fan vad irriterad jag blir

2011-06-24 @ 16:06:10
Postat av: Mimmi

Tänk så långt du kommit!!! :)) Iofs vet jag inte om din bulimi var lika illa som min, men jag skulle ALDRIG kunna låta något gott vara. Speciellt inte choklad. Du är så duktig!

2011-06-26 @ 11:23:40
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: pussel

Hehe, ja en del kommentarer är lite lustiga...



Mimmi:

Tack =). Ja, det är helt sjukt eg att jag kan ha det där hemma utan att äta det!! Helt fantastiskt galet sjukt =P. Man kanske kan bli frisk ändå!?

Jag trodde aldrig aldrig någonsin att jag skulle kunna komma så här långt i tillfrisknandet ens.. Inte för några år sen =/.

Jag hade det väl ungefär som du när det var som värst =(. Usch.

"Hemligheten" är nog faktiskt att äta tillräckligt och sluta banta =/. Hade hört det hundratals ggr, och jag vet hur svårt det rådet är att följa, för man VILL ju bli smal och tycker att det är omöjligt att äta "normalt". Jag tror aldrig jag hade kommit hit utan LCHF, men det är ju jag.

Massa kramar till dig! <3

2011-06-26 @ 20:58:34
URL: http://pussel.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Sv: Ja, jag är fortfarande tillsammans med honom! Men han ska inte med.



Mina föräldar har sparat undan en del pengar, och jag har jobbat varje sommar sen jag var kanske 14-15 (är 19 nu..) så jag har lite undanstoppat. Och jag får pengarna i handen där jag sommarjobbade som tränare ^^... Jag jobbade nämligen bara en vecka på ett träningsläger, och "chefen" är min gamla tränare (och faktiskt styvpappa också!) Lite komplicerat. Tjänade 1200 och det tog slut på 3-4 dagar.. Så där har du svaret!! Kommer ha ett annat jobb lite längre fram på sommaren, tjatigt nog där jag sommarjobbat sedan 14-årsåldern. Aja, om du ville veta.



Jaha okej! Låter ju underbart! Ja, det kanske finns hopp ändå, för mig t.o.m. Även om det känns en jävla bit bort! Du tycker fortfarande att man bör äta efter den livstilen? Vågar inte säga "metod" igen, för du verkade tycka det var dumt. ^^ Dock förstår jag att det inte är en bantingsmetod på flera sätt! Det är spännande det där. Synd att jag aldrig kan börja försöka bara. Puss och kram!

2011-06-27 @ 01:58:13
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: pussel

OK, tack för svaret! =)

Haha, du får säga vad du vill ;-). Ja, det är synd att du inte försöker.. men en vacker dag kanske du börjar försöka ändå.

Kram!

2011-06-30 @ 19:39:43
URL: http://pussel.blogg.se/
Postat av: A

usch, det där med förstoppning och shit. Allltid är det nåt fel, om inte fysiskt så psykiskt, så är det för mig iaf.



Jag kan inte heller göra styckesindelning i chrome... konstigt...

2011-07-14 @ 21:37:40
URL: http://svartsomsot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0