Den som skulle se mig naken idag skulle tr...

Den som skulle se mig naken idag skulle tro att man kunde bli gravid av två apelsiner.. =/. Har massa gaser, känner mig tjock och åt alldeles för mkt, och fel, frukost :(. Och nu ska jag dessutom klara mig utan Concerta i en vecka! Mattankarna har redan börjat snurra...


Kommentarer
Postat av: Emmy

HUR kan du vara så duktig?? Minns inte sist jag läste att du hetsätit och jag beundrar dig verkligen. Hur gör du för att undvika? Hetsäter och spyr nästan varje dag och mår skit, men jag ger inte upp för jag vet att jag kan bli frisk. Hu har jag dock ingen aning om.

Massssssssssssssa kramar :)

2010-11-16 @ 16:23:11
Postat av: pussel

Jag vet inte. Om jag visste skulle jag banka in det i huvudet på er som plågas i den här skiten! Varje dag, i varje inlägg.



Jag TROR att det är en kombination av LCHF-kost och ADHD-medicinen Concerta som jag tagit under de här (börjar bli många nu!!!!) hetsätningsfria veckorna.



Fast idag har jag ju tex inte tagit Concerta. Har inte tagit den de senaste helgerna och hade uppehåll i nästan en vecka en gång.. jag klarade mig ändå! Kanske har vanan att hetsäta försvunnit? Eller så ÄR det kosten! Jag "vräker" i mig mättat fett. Jag äter ett energirikt mellanmål varje dag kl 15 på jobbet trots att jag inte är hungrig.



Jag har insett att man inte går upp i vikt av kött och fett. Äter jag "för mkt" fett så bajsar jag helt enkelt ut det.



Massa kramar till dig med!! =)

2010-11-17 @ 00:17:11
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0