Helgen

Har väl gått upp flera kilo =(.
T kom i fredags kväll och åkte nyss. Vi har haft en riktigt bra helg tillsammans. Jag har inte varit sur och irriterad! Men tyvärr köpte vi godis igår. Jag åt en hel falafelrulle och sen massa godis. Idag har vi ätit tacos och godis.

Jag hällde precis upp mjöl i ett litermått för att göra scones att hetsäta, men hällde tillbaka mjölet i påsen igen. Jag orkar inte hetsäta nu. Jag vill inte. Jag är inte sugen. Visst, jag har ätit godis och jag mår inte bra, men det blir ju bara värre om jag hetsäter. Jag vill kunna stå emot. Är såååå sugen på ngt att äta. Stoppa i munnen. Kollar på en romantisk komedi på femman just nu och jag vill ju ha något att snaska på...

Kanske ska göra scones ändå?.............. Åhhhh döda mig någon!

Kommentarer
Postat av: Ida Jansson

Känner igen det där...

Kämpa på!

2010-01-31 @ 22:54:59
URL: http://idahoo.bloggproffs.se
Postat av: Anonym

Testa att skära upp lite grönsaker att dippa med när de värsta suget kommer.Töntigt men kan faktiskt funka! Har inte ätit godis på flera veckor även fast jag har ätit en hel del kakor och glass(mest i samband med hetsätning/överätning). Första veckorna kommer säkert bli AAH men lovar dig att det värsta suget kommer släppa sedan precis som allt annat. annars kämpa på och had fint=)

2010-02-01 @ 18:29:42
URL: http://runales.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0