Dagens mat

Ingen promenad
Vikt: 64,8 kg

  • 1 Allévo-påse, kaffe m 34 g grädde
  • Kommer inte riktigt íhåg längre vad jag ätit(!), helt sjukt vad jag glömmer fort! Men typ detta hittills (kl 19.15): 2 ägg, groddar, olivolja, 1 tomat, 1 burk kikärter, 2 äpplen, 1 apelsin, te m mjölk

kl 19.15: Jag har ju inte ätit så jäkla mkt egentligen. Bara känns så. Vill hetsa nu. Köpa jordnötssmör, nutella, naturgodis för mina sista pengar... vill och vill inte.


Kommentarer
Postat av: fru lillis

Jag tror att det kanske skulle vara lättare för dig om du åt lite mer varierande. om du slutade ha så stort "NEJ" för viss mat. Det håller inte i längden för man måste få unna sig något riktigt gott ibland. Lite glass eller något gör ingenting. Det gör kanske bara bra att man inte förbjuder vissa saker på samma sätt och inte lika lätt hetsäter.



När man hetsäter äter man ju saker man egentligen vill ha. Om man då redan fått dom kanske man inte hetsäter på samma sätt. Dessutom är en varierande kost bra för kroppen vilket i sin tur gör att kroppen inte skriker efter mat.



Jag vet exakt hur det känns. Jag själv har börjat tillåta pasta, kakor osv i MÅTTLIGA mängder och har lyckats hålla mig ifrån hetsätande i en månad. Förr hetsåt jag en gång i veckan och innan dess kunde jag hetsäta en vecka för att banta nästan. Nu tränar jag, äter regelbundet, båda nyttigt och måttliga mängder sådan som man blir sugen på men som kanske inte är så bra.



Träningen gör att jag känner mig snygg, blir snygg och hungern blir mer stabil. I och med träningen har jag gått ner lite i vikt den här månaden också.



VIlle bara tipsa om det!!!

All lycka till ! kramar

Lillis

2009-03-22 @ 14:20:46
URL: http://frulillis.blogspot.com/
Postat av: fru lillis

du vet säkert redan detta men jag ville säga det igen och att det funkar för mig!

2009-03-22 @ 14:24:22
URL: http://frulillis.blogspot.com/
Postat av: selena

de finns redan bilder på hur jag såg ut från början tills nu på mig i blogggen. om du tittar på mina kategoriet till höger & sedan klickar på "bilder på mig". Jag kommer ta för & efterbilder på mig under denna diet jag börjar på imorgon, men dom läggs upp när kuren är klar, ska även ta mått på mig också. =)

2009-03-22 @ 15:35:58
URL: http://selenathin.blogg.se/
Postat av: Linn

sv: precis som du så är jag väldigt intresserad av kost, hälsa och träning. för mig fungerar naturgodis bra. det är det jag unnar mig när jag är sugen nu. jag gör mitt bästa att köpa en normalstor påse. tror du att du någonsin kommer bli frisk? hur ska du ta dig dit? Kram

2009-03-22 @ 19:46:15
URL: http://linnmikaelasjogren.blogg.se/
Postat av: L

sv: precis som du så är jag väldigt intresserad av kost, hälsa och träning. för mig fungerar naturgodis bra. det är det jag unnar mig när jag är sugen nu. jag gör mitt bästa att köpa en normalstor påse. tror du att du någonsin kommer bli frisk? hur ska du ta dig dit? Kram (blev fel adress ovan)

2009-03-22 @ 19:47:47
URL: http://frifranbulimi.blogg.se/
Postat av: pussel

L: Nej. Jag tror inte att man kan bli helt frisk från en ätstörning. Kan man det? Kanske så gott som? Men jag vet inte, känns helt omöjligt för mig att bli frisk. Att få ett sånt okomplicerat förhållande till mat som jag hade innan jag blev ätstörd känns helt omöjligt tyvärr =(.

2009-03-23 @ 14:05:37
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0