Det tar emot att blogga

Fattar inte varför det tar emot så mkt att logga in här? Kanske för att jag inte haft ork med någonting, inte lust med någonting, på ganska länge nu.
 
Idag har jag konstigt ont i magen, och nu har jag ätit (för?) mkt.
 
Har iaf ätit Paleokost (plus lite smör, mjölk och grädde) sen 1 juli. Skulle börjat förra veckan, kom jag överens om med dietisten, men det gick inte som planerat, för vanlighetens skull...
 
Surfade runt för att hitta nåt bra recept med chiafrön. Typ chiagröt eller chiapudding. Köpte det idag och tänkte pröva att röra ihop nåt till imorgon. Jaja, det jag skulle säga var att jag hittade detta inlägg:
http://blogg.alltforforaldrar.se/saratilling/2014/01/22/nar-bulimin-gor-sig-pamind/
 
Rätt träffande, eller hur?
 
Jag tänker iaf inte hetsäta idag. SÅ det så.
Vill ut på en promenad. Tror jag är sjuk. Känner mig sjuk =S. Jag som kommit igång och springa! Och just påbörjat semestern....
 
Men men. Som sagt. En liten promenad innan S kommer och håller mig sällskap ikväll. För ut och festa orkar jag inte =(, fast jag skulle vilja orka.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag hittade din blogg och jag har läst igenom den. För det första tycker jag att du skriver rätt bra och målande över hur det är att ha bulimi, jag känner igen mig. För det andra så hoppas jag innerligt att det blir bättre.

Vill inte verka mystisk eller så, bara en hälsning från en annan med samma sjukdom.

Ha en fin dag!

Svar: Tack!Ja, jag hoppas att vi kan hitta en väg ur detta elände.
pussel

2014-08-04 @ 19:23:12
URL: http://detblirbraigen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0