Dags för uppdatering

Usch vad jag är dålig på att blogga!
Och var sjutton kommer mina 5-10 dagliga besökare ifrån haha? Jag som inte bloggar på ett par veckor i taget.. =/
 
Jaja, det är iaf trevligt att det fortfarandra är några som tittar in här! =)
 
Jag hetsåt igår. Jag klarar mig inte ensam =(.
Trodde att det var periodiska fastan som gjort att jag klarat mig så bra de senaste månaderna, men det kanske snarare är att jag umgås så mkt med S? Suck.
 
MEN, det var väl tredje eller fjärde gången I ÅR!! Och det är himla bra ändå!!! Att jag klarar mig ifrån skiten så långa perioder menar jag.
 
Mamma har tagit hem katterna igen (som jag hade här några veckor när vi var och åkte skidor så att S kunde passa dem), men jag har min fasters sköldpadda kvar <3. Hon dog ju för drygt två år sen, så den är ärvd kan man säga.
 
Han har svårt att äta själv och bajsar och kissar överallt och går sen runt i skiten så att det blir kladd överallt ^^. Lite jobbig att ta hande om kan man säga.. Har just matat honom till och från i över en timme. Nu har han börjat vakna till liv efter vintern, nu när det är soligt, och det är inte så kul att ha honom i en låda då när jag är på jobbet. Han gillar att springa runt och klättra över saker och välta stolar =D. Men jag vill inte att han springer runt och bajsar och kissar när jag inte är hemma, så han får vara i en låda =/. Visst, han kan gå runt i lådan, men han försöker bara komma ut =/. Ja, det är inte kul. Känns lite som djurplågeri. Sen i sommar får han vara hos mamma. Då kan han vara ute på dagarna i en "hage", men än så länge så är det ju svinkallt, och då får han vara hos mig. Tycker det är mysigt med sällskap iaf nu när jag inte har katterna, så jag får försöka komma på lösningar på hur man kan hantera en landsköldpadda i en lgh på bästa sätt! Ska försöka orka ta tag i att googla runt lite och se om folk har idéer på hur man lägger fram mat och hur sköldpaddan får "bo" på dagtid när man är på jobbet...
 
Det är därför jag inte bloggar heller, jag har ingen ork. Jobbar för mkt. Orkar inget på kvällarna. Så stressigt på jobbet =/. Usch.
 
Jaha, nu ska jag försöka ta mig en dusch och göra mig iordning och komma UT i solen, innan den går ner igen,.

Kommentarer
Postat av: Moi

Vad jobbar du med? Och kan inte du skriva vad du äter under en dag?

Svar: Säger inte vad jag jobbar med =P, känns för oanonymt.Joo, skriva vad jag äter kan jag absolut göra! Brukar fota det mesta jag äter och sen i påskas har jag skrivit upp det jag äter också (igen, det gjorde jag ofta förr om åren..).
Problemet är att jag aldrig orkar blogga för att jag jobbar för mkt och har annat jag prioriterar högre =/.
pussel

2013-03-24 @ 21:43:32
URL: http://moodindigo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0