Till S

Jag älskar dig. Jag är så ledsen för att du inte orkar vara med mig. Jag önskar du var här nu. Att du kollade på film med mig. Att vi kunde springa tillsammans imorgon fm. Att vi kunde festa tillsammans imorgon. Att vi kunde gå ut och dansa. Att vi kunde äta jordgubbar och dricka jordgubbsvin på balkongen.
Jag har ätit glas ikväll. Min tallrik ramlade i golvet och maten hamnade mitt i glassplittret. Blev arg och plockade upp maten. Sköljde av en del, men tuggade ändå på små glasbitar. Jag önskar att jag dör av det. Jag önskar att glaset kan döda mig :-(.
Jag vill träffa dig nu! Jag vill sova med dig! Jag vill träffa dig imorgon!
Varför blir det alltid så här? Varför blir jag alltid ensam? Varför orkar ingen med mig?
Jag tycker inte om livet. Jag hatar att bli lämnad. Jag vill bara somna nu och sova för evigt. Puss, kram och godnatt.

Kommentarer
Postat av: freja

Jag har haft en jobbig kväll, o så helt plötsligt kom jag in på din blogg.. Vet att man kanske inte öppnar upp sig om precis allting, men jag har ändå fått en fin uppfattning om dig.
Jag känner igen mig i så mycket du skriver.. Jag har har själv svårt att sätta ord på hur jag känner, men du har hjälpt mig jättebra.
Du verkar vara en fin människa, kämpa på!

2013-07-03 @ 01:39:37
Postat av: Anonym

Hej!

Det här är inte samma som "T" va? Utan en annan? Hör du något av T?

Läste din blogg mycket förr, men det var ett bra tag sedan nu!

Heter Mimmi och drev bloggen ljusochsilver.blogg.se. Jag har också svårt att ta mig ur bulimin. Har ju ändå haft dessa problem i c:a 9 år, man kan tycka att det ska ta slut.

Fortsätt kämpa på nu!! Blev lite orolig när jag kom att tänka på att du skrev att du skulle ta livet av dig innan 30, och då hade du hunnit bli 31! Vilken tur att du är kvar och kämpar. :) Tiden går med en himla fart. När jag började läsa din blogg var jag 16, och nu är jag 21. Märkligt.

Kram.

Svar: Hej Mimmi!
Jag upptäckte att du börjat lösenordsskydda bloggen för rätt länge sen nu. Skrev t o m här i bloggen om att jag hoppades att få kontakt med dig på nåt vis så jag kunde få inloggningsuppgifter ^^.
Har du slutat blogga? Vad tråkigt i så fall. Du skrev så öppet och bra om den här ätstörningsskiten.
Hör gärna av dig igen om du läser det här!
Kram!
pussel

2013-08-14 @ 18:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0