Fet

Just det, glömde skriva att jag vägde 65,6 kilo idag!
Är nog det mesta jag vägt sen precis innan jag började spy. Då vägde jag drygt 70 kg. Usch.

Har hållit mig strax över 60 kg länge, men nu har jag bara gått långsamt uppåt de senaste veckorna/månaderna. USCH. Det ska jag vända nu! SÅ det så.

Mätte mig också för första ggn i mitt liv:

Midjemått: 73 cm
Navelmått: 83 cm
Höftmått: 88 cm
Rumpmått: 101 cm
Lårmått: 59 cm
Armmått: 30 cm
Under bysten: 74 cm
Över bysten: 85 cm

Jahopp, det säger mig inte så mycket eftersom jag aldrig mätt mig förut och inte jämfört med andra heller. Men kan ju vara kul att se skillnaden om jag kan gå ner i fettvikt och bygga lite muskler! =)

Kommentarer
Postat av: Anonym.

Jag ska vara helt ärlig, och säga att du kommer inte klara av att sluta hetsäta. Inte riktigt än. Inte med din inställning. Jag har själv hetsätit i åtta år, så jag vet precis hur du tänker, har själv tänkt miljoner gånger att "Nu måste jag äta allt jag vill äta, för detta är absolut sista gången jag hetsäter det". Det går alltid åt helvete. Det du ska göra är att bestämma dig för att nu ska jag inte äta (det du överäter) på åtta veckor. (Det var så lång tid jag behövde för att gå ner de åtta kilo jag lagt på mig). Jag fick denna insikt genom att gå till en psykolog som sa "kan du, till hundra procent, tänka dig att aldrig någonsin äta upp ett helt glasspaket och en aladinask själv, igen?". Näe, det kunde jag faktiskt inte. Jag behöver inte äta det varje kväll, men tanken på att aldrig mer få göra det, den klarar jag inte av. Jag och psykologen kom alltså överens om att jag, under 8 veckor, inte skulle få lov att äta dessa saker. Dock skulle jag få äta 20 g choklad varje fredag och lördag, under 8 veckor. Det var fan svårt, men jag visste ju att jag skulle få äta en stor mängd choklad och glass igen när de åtta veckorna gått, så jag klarade det. Mejla mig gärna, jag hjälper dig. Jag vet PRECIS hur du tänker.

2012-04-01 @ 22:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0