Utomlands

Jag är utomlands på jobbresa. Det är hemskt. Jag känner mig så ensam. Jag förstår mig inte på min kollega. Han verkar vilja vara rätt mkt ensam. Jag tycker det är astrist att äta frukost ensam tex. Usch. Kommer inte hem förrän nästa fredag! Jag borde väl vara nöjd och glad som får åka på sådana här jobbresor, men den här ggn kunde nån annan ha fått åka ist för mig. Jag hade tusen ggr hellre stannat hemma. Internet skulle vara gratis, men det är dyrt, inte ens i lobbyn är det gratis.

T svarar inte på mina mess. Precis innan jag åkte frågade han om vi skulle ses på Alla helgonahelgen och jag svarade att jag ville det och att vi kunde höras på msn nån kväll. Jag har smsat en ggn härifrån för att jag var så jävla ledsen och kände mig ensam, men inte ett tröstande ord fick jag tillbaka. Varför låter jag mig plågas av honom? Varför varför varför?? En idiot som inte bryr sig ett skit om mig. Varför kan jag inte bry mig om de som bryr sig om mig ist?? Idag har jag ju loggat in på msn, men inte ett ord där heller. Han loggar ut ist. Han gör mig så ledsen. Så fruktansvärt ledsen. Jag hoppas att jag dör här. Jag vill inte leva längre.

Hetsåt idag. Fick spendera kvällen ensam. Gick och köpte en wrap och choklad, åt skiten på hotellrummet och spydde sen. Fy fan vad skönt det var. Hade aldrig pallat ett behålla den där skiten. Det är nåt fel på min mage. Den är enorm. Svullen hela tiden (t o m efter att jag spytt!) och igår hade jag ont i magen HELA dagen.

Jag vill inte mer. Jag hatar T. Jag älskar en person som inte bryr sig ett skit om mig. Hur kan det få vara så? Varför gör jag det? VARFÖR GÖR JAG DET??????

Jag hatar mig själv.

Kommentarer
Postat av: Ella

Jag känner igen mig i ensamheten som du beskriver... Har du haft ätstörningar längre?

2011-05-14 @ 21:00:57
Postat av: Rebecca

Jag har en liten fråga, jag har också bulimi, har precis fått diagnosen. Hur mycket har du som mest gått ner i vikt och hur har du gjort? Bara kräks eller har du testat någon annan metod?

När du ständigt har kräks, har du känt en skrapande kännsla i halsen? Jag fick nämligen den känslan idag efter jag kräktes..



Hoppas allt löser sig med resan! :)

2011-05-15 @ 20:16:05
URL: http://svartablommor.blogg.se/
Postat av: Blue

Kämpa på, du är starkare än du tror, ge aldrig upp! du är en stor insperationskälla för oss alla att kämpa vidare, ska själv ta mig en kopp te och en macka efter denna oändliga svält-helg, man lär ju börja någonstans eller hur? håller tummarna för att resan blir bättre!

2011-05-15 @ 21:19:22
Postat av: s.

jag har tagit steget. kontaktat ätstörnigsenheten. Det var skit jobbit och det kommer dröja innan jag får träffa någon. Men jag gjorde det och det känns som ett gruskorn i alla fall lättade från hjärtat.

Jag rekommenderar tv3play.se och avsnittet då Linda Lampenius berättar om sina ätstörningar.



Ta hand om dig

2011-05-17 @ 09:42:31
Postat av: c

Jag har haft ätstörningar i 10 år.. jag började med svält och sen har jag varvat bulimi och anorexi, svälter i 3 dagar och hetsäter den 4:e.. sen går jag in i perioder då jag svälter hela dagarna sen på kvällarna hetsäter jag och sen spyr.. kan göra d i omgångar 3-4 ggr per dag. är ett rent helvete.. men ibland på något konstigt sätt så känns det befriande att kräkas. jag har onda tankar dagligen.. går in i perioder då jag känner mig alldeles tom.. ja vet inte var jag ska ta vägen?!

2011-05-17 @ 19:40:00
Postat av: s.

Till C:



Helvetet kan aldrig vara så orättvist. Jag vet inte om jag någonsin kan förstå dig, men jag har också varit anorektiker varvat med bulumi och ortodexi. Det värsta som jag upplever är att ingen någonsin kan förstå, men att läsa här hjälper på något konstigt sätt. Man får veta att man inte är ensam, för vi är inte ensamma då man läser alla andra kommentarer här. Kämpa!

2011-05-18 @ 22:01:30
Postat av: pussel

Ella:

Det här är mitt elfte år med ätstörning. Dock är jag sjukt mkt bättre än för ett par år sen! Har ju knappt bulimin kvar längre. (Tack vare LCHF???).



Rebecca:

Jag har väl som mest gått ner ca 10-15 kg, hade gått upp till strax över 70 kg innan jag började kräkas =/. Hetsåt varvat med bantning i ca fem år och sen började jag kräkas efter hetsätningarna. Men jag har aldrig lyckats hålla mig på svältdiet särskilt länge och hetsätit väääldigt stora mängder.. och inte spytt så bra.. så jag har gått ner mer nu när jag inte hetsäter så mkt längre =). Och nu äter jag mig ändå mätt och äter massor med fett =P. Jag tror att fettskrämdheten hos många människor gör att man lättare får ätstörningar =/. Nu har jag ÄNTLIGEN fattat att man inte blir fet av fett!! Man blir smal av fett =).



Oj, nu kom jag av mig lite ^^. Ja, jag har haft en skrapande känsla i halsen. Mina framtänder är sönderfrätta och även hals och tandkött när jag kräkts mkt =/. Min bästa metod att gå ner i vikt är att bli av med bulimin... faktiskt.



s.:

Härligt att läsa att du kontaktat ätstörningsenheten! Det var det allra svåraste för mig, att berätta om mitt fruktansvärt äckligt pinsamma 'missbruk'. Men det är den kontakten som lett mig vidare till min Asperger-diagnos och nu ska jag få nån slags hjälp från Vuxenhabiliteringen. Kändes hopplöst först, den s.k. hjälpen från ätstörningsenheten.. men kanske kanske beror bulimin på andra svårigheter och ångest för det, än just matångest eg.



Men jag fick ju bulimi för att jag började banta en gång.. svälten ledde mig till hetsätningen. Hungern och suget. Med LCHF slipper jag ju det och därmed kanske också bulimin... i framtiden ^^.

2011-05-23 @ 22:59:30
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0