Milstolpe?

Har lite ont i halsen.. Har knappt sovit på två nätter ^^. I lördags sov jag kanske ett par timmar och natten till idag ca sex timmar. Kunde inte somna trots att jag sovit så lite natten innan. Sömnbrist brukar alltid ge sig till känna som förkylningssymptom. Blåsor i munnen, ont i halsen. Men sen brukar jag aldrig bli sjuk trots allt.
 
Jag har inte hetsätit. Har inte ätit upp chokladen jag har kvar hemma! Helt otroligt. Det har nog aldrig hänt innan. Har haft naturgodis några dagar, men inte sån choklad jag har nu. Det måste väl vara en milstolpe i tillfrisknandet? ;-)

Idag skulle jag träna, men eftersom jag inte mår riktigt bra så stannade jag hemma. Har tänkt hela dagen fram och tillbaka på OM jag ska gå och handla bröd och hetsäta eller inte. Ev köpa bröd och försöka att inte hetsäta haha ^^, troligt att det skulle gå.. not. Men men.. idiotiska tankar har jag hela tiden.

Vägde 59,0 kg imorse. Trodde absolut att jag skulle väga mindre eftersom jag bara åt två ggr igår och kände mig smalare än vanligt, men icke =/.

Skulle lägga upp bilder på dagens mat, men har inte kortläsare på den här datorn och orkar inte krångla med det nu. Måste lägga mig!

Men jag har iaf ätit: Fet baconomelett till frukost + kaffe med kokosfett och grädde. Lax, blomkålsmos och fet sås till lunch. Turkisk yoghurt, russin och nötter till mellanmål + lite salta jordnötter (som var kvar från hetsen) som ett extra mellanmål hemma efter jobbet. En burk tonfisk med crème fraiche och majonäs till middag. Te med kokosfett och grädde och en bit ost alldeles nyss till kvällsmål.
Hade eg inte behövt ngt kvällsmål, men ville ha lite te som ett avslut på dagen.

Ist för att sticka till affären och köpa skitsaker så har jag tvättat och fixat med bilder på datorn! Fantastiskt, för att var mig. Men som sagt, nu måååste jag försöka komma isäng.
Godnatt.
Edit, tisdag: Öh, vad mysko inlägget blev bara för att jag kopierade en del från Chrome till Explorer ^^. Får se om det blir normalt nu när jag postar det igen.. Glömde skriva att jag lagade mat också hehe =P. Blev tre matlådor =).
Edit igen: OK, nu har jag ändrat lite i html-läget, så nu ska all text ovanför "Edit" vara i vita rutan.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Det ÄR fantastiskt!! Du är grym! : )

2011-06-21 @ 17:20:45
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: pussel

Hehe, tack Mimmi! =)

2011-06-21 @ 19:46:05
URL: http://pussel.blogg.se/
Postat av: Kjetil

Fin blogg du har :-)

Bra du skriver også

2011-06-21 @ 22:49:57
URL: http://alternativmedisin.org/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0