Slapp TV-kväll

Jag hade en massa jag ville göra idag. Städa och tvätta. Men jag struntar i det. Jag kan ha samma kläder imorgon som jag har haft idag. Ska fortsätta surfa ett tag till, ta upp en matlåda ur frysen till imorgon tror jag, och sen kolla på en film på TV. Jag vill verkligen bara slappa nu, och nu när jag inte har någon ångest kanske jag faktiskt kan det också och nästan njuta lite av det.

Men jag önskar att jag fick vara med T. Jag längtar såå efter honom. Jag vill vara med honom både när jag mår bra och när jag mår dåligt. Jag vill vara med honom jämt.

Edit 22.15: Har på TV:n men tittar inte. Laddar ner podradio ist, men de verkar inte funka i mobilen. Suuuuuck. Måste väl ladda över dem till iPoden då ist. Men orka!!!!!!!!! Varför kan de inte bara funka i mobilen?? Det är ju mp3-filer!? Hatar krångel. Varför kan det inte bara funka =(.

Jag vill gå och lägga mig. Vill vakna sjuk imorgon.

Edit igen: Hehe, det verkar funka ändå! Bara min dator som är trög och säger att filerna inte kommer funka på mobilen, men det gick att spela upp programmet i mobilen. Skönt, då slipper jag släpa både mobil och iPod till jobbet. Räcker ju med mobilen när jag har ett stort minneskort i den.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Kära pussel!

Nu är jag här igen och läser om hur du kämpar, hur du våndas, hur du faktist lider.

Jag vet inte hur det står till med din jobbsituation men jag vill hur som helst säga att du min vän, förtjänar att vara sjukskriven. Du ska inte behöva gå till ett jobb som inte hjälper dig på något sätt att tillfriskna och som håller dig fången i ett vardagsmönster som snarare gör det värre. Om du inte redan har påbörjat processen - gör det nu! Prata med din arbetsgivare, ring försäkringskassan, kräv att din läkare skriver ett vettigt sjukintyg. Du är i stort behov av att bara få se till dig själv, inte se till att gå till ett jobb och våndas för att få in pengar för månaden.



Jag ser mig själv i dig, ditt kämpande, din sorg. Därför kan jag också säga att jag tror på dig. För jag vet att det går att bli hel igen. I mitt eget tillfrisknande så har min tankar hela tiden gått till hur jag ska hjälpa andra människor i samma situation.

Varje tillfrisknande är en individuell väg. Men det finns en mängd saker som knyter dem samman. Och jag har arbetat ett tag på ett form av program som behandlar dessa komponenter och går igenom dem,för att få man ska få förståelse och för sig själv och roten till ätstörningen. Därför skulle jag vilja fråga om du eventuellt är intresserad av att motta vägledning från mig per mejl? Som ett veckobrev eller liknande. Jag är inte utbildad eller professionell på något sätt, men jag vet att detta är vad jag kommer arbeta med i framtiden och det skulle vara otroligt värdefullt och intressant att få dela med mig av mina tankar till någon som skulle kunna gynnas utav det. Det skulle inte innebära några åtaganden från dig förutom att du är villig att läsa med öppet sinne och frivilligt (såklart) göra en del övningar, både fysiska och psykologiska - fysiska som till exempel andningsövningar, övning i kroppsmedvetenhet och psykologiska som tex kortare skrivövningar och liknande. Kanske ge mig kortare svar/feedback på hur du upplever och uppfattar informationen och hjälpen, men absolut inte med något prestationskrav på att det ska vara på ett visst sätt. Detta erbjuder jag för att jag vill hjälpa villkorslöst - och min egen utveckling och förståelse växer snabbast i och med just att det är av god vilja som jag vill ge, för att det samtidigt hjälper mig.

Vad tror du om detta - låter det intressant :-)?

Helt gratis såklart, och utav de bästa intentioner.

Mejla mig gärna om du är intresserad eller svara direkt här!

Med varm, ljus, och mjuk hälsning

Johanna

2010-09-20 @ 10:16:06
Postat av: pussel

Hej!

Tack för din kommentar och ditt erbjudande! Det låter absolut intressant, jag vill jättegärna pröva vägledning av dig =). Det kanske inte alls funkar, jag kanske struntar i övningarna osv, men vi kan väl pröva iaf? Det är alltid mycket skönare och mer trovärdigt att få hjälp/stöttning av någon som har varit i sammma/liknande situation.



Angående mitt jobb så är jag så dubbel. Samtidigt som jag inte orkar så tror jag att det ändå hjälpt mig att inte hetsäta sönder dagar och nätter (när det var värre med hetsätningen iaf). Jag är ju väldigt plikttrogen och går till jobbet nästan oavsett vad som händer och hur jag mår. Kan vara både bra och dåligt tror jag.



Kram!

[email protected]

2010-09-20 @ 21:07:40
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0