Jag är så trött! Jag orkar knappt stå upp....

Jag är så trött! Jag orkar knappt stå upp. Men jag måste ändå gå och handla, långt bort. Sen måste jag hetsäta innan jag får sova. Hur ska jag orka hela veckan?


Kommentarer
Postat av: Stjärnan

Vet du vad jag tror att du behöver?...Du behöver ett riktigt intresse! Inte vända dig till kost o hälsa.(Även om det är sunt o bra)Men risken med att tänka för mkt på vad man får,o inte får äta är att man får våldsamma sug efter det uteslutna o man"misslyckas"O känner en ännu större skuld...Ät vad du vill tills du känner dig behagligt mätt bara. O tillåt dig att äta lie godis på helgerna.Ät...(ursäkta uttrycket)..."Normalt" Men det är ju lättare sagt än gjort. Har själv haft svår bulimi så javet hur det är. Men som sagt du behöver nog ett riktigt intresse...Du behöver komma utanför dig själv. Hittar du nåt som du tycker att du är bra på o tycker är kul så ökar du både ditt självförtroende o din självkänsla. O du har det att vända dig till istället för maten. Sen så vet jag hur det är att ha mycket annat i livet som är svårt o dåligt med energi för att orka med annat. Man får försöka att planera lite mer. Prata om problemen o kanske förkorta arbetstiden? Lägga upp arbetet lite tydligare o enklare? Psykologen finns alltid till hands när övriga jobbiga saker i livet sänker dig. Bli inte stressad. Gör en sak i taget. Var snäll mot dig själv. För du är värdefull. Du har rätt att må bra! Jag hoppas att du fixar det här. Styrkekram!

2010-09-08 @ 20:02:45
Postat av: Stina

Hej vännen!

Jag förstår hur jobbigt du har det. Känner likadant. Men går det inte alls med LCHF längre? Jag tänkte jag skulle prova ju.



En Bamsekram till dig

2010-09-08 @ 20:03:43
URL: http://bulimioffer.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0