Fredag

Idag har varit en ok dag. Sov bara 4,5 timmar i natt, la mig halv två och gick upp sex. Jag har nog varit lite övertrött, men konstigt nog har inte ögonen fallit ihop på jobbet. Jag har mest känt mig lite konstig och okoncentrerad.

Åkte med mamma till Sthlm ikväll. Nu ska vi sova över hos min syster och sen gå på LCHF-konferensen imorn. Förhoppningsvis kommer T till mig sen på kvällen... Kanske inte rätt beslut, men jag längtar så =/.

Igår kväll var hemsk! Jag hade sån där fruktansvärd ångest/ledsenhet som bara blev värre och värre. T gick och la sig och slutade svara på mina samtal och jag ringde mamma två gånger och grät och skrek. Hon erbjöd sig att komma till mig, men sa också att hon var trött och ville att jag skulle gå och lägga mig. Det känns inte kul att höra det när man är så där förtvivlad. Jag vet inte vad jag ska ta mig till då. Jag vill ta sönder allt. Skära mig och ta livet av mig.

Det började med att jag frågade om T ville gå på konferensen och han sa att han ville det, men sen när jag ville ta med mamma också så ville han inte längre gå och han ville inte sova över hos min syster heller. Eftersom konferensen börjar ganska tidigt så skulle vi inte hinna åka dit på morgonen om vi inte ville gå upp jättetidigt då.. =/

Jag blev naturligtvis besviken. Jag blir jämt besviken. Jag har väl förväntningar på allt hela tiden. Särskilt detta som jag "oroat" mig för hela veckan (om jag skulle träffa T eller inte, om han ville eller inte, om jag skulle gå med mamma eller T, hur vi isf skulle ta oss dit och hem, var vi skulle träffas osv).

Idag kände jag att jag började bli irriterad och orolig inombords när mamma kom och hämtade mig för att vi skulle åka till Sthlm. Började bli sur i bilen. Är ganska säker på att det blir värre när jag inte ätit en ordentlig middag. De senaste dagarna har jag bara ätit en bit brie och tre plommon eller en morot till middag. Men nu känner jag ingen ångest längre konstigt nog. Var helt säker på att det skulle bli en asjobbig kväll med massa folk också så att jag måste skärpa mig hela tiden fast jag kokar inombords. Men som sagt, jag kokar inte nu ^^. Är bara jäääääättetrött och hoppas att filmen de kollar på ska ta slut snart så att jag får sova!!!

Jag längtar efter T! Bara han inte ångrar sig imorn och inte kommer =/. Jag måste försöka att bry mig mindre. Att inte ha så höga förväntningar på saker. Jag klarar inte av besvikelsen. Kanske är jag mest besviken och irriterad på mig själv för att jag aldrig vet vad jag vill?

Nu vet jag iaf att jag vill sova...

Har inte varit sugen på att hetsäta på flera dagar! Inte särskilt hungrig heller, men jag äter ändå. Tyvärr har jag inte gått ner direkt i vikt. Vägde 60-nånting för nån vecka sen när jag hade några hetsdagar i rad (förlorade väl en del vätska då), men nu har jag gått upp till 61,7. Jag vill bli smal nu. Vill vill vill! Kan det inte bara gå automatiskt nu när jag inte hetsäter och inte har någon direkt aptit?

Min mage funkar inte bra. Har ju börjat äta havregrynsgröt till frukost och även ätit en msk linfrön om dagen, men har ändå inte kunnat bajsa riktigt varje dag och både idag och för nån dag sedan så var jag nästan dålig i magen istället. Har absolut inte perfekt avföring iaf som jag skulle önska. Vet inte hur jag ska få till det =/. Det är iaf viktigt för att jag ska må bra. Det går fan inte att må bra när magen krånglar.

Åh nu måste väl den här filmen de kollar på vara slut snart!?
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: .

Sköönt att höra att det känns lite bättre!♥ Men javet att det snabbt vänder igen...O sen blir det bra igen! O sen blir det dåligt igen! Humöret åker bergodalbana o det är verkligen skitjobbigt! Det vet du ju...^^ Hoppas att du inte hamnar i den där extrema ångestspiralen igen bara. Inte på ett bra tag iaf. Många,många kramar!♥

2010-10-02 @ 01:03:26
Postat av: Elise

Hejsan! Har nyss hittat din blogg och undrar - går du och pratar med någon? Jag har varit sjuk i 5 år i både anorexi och bulimi. Har precis börjat på en behandling där de använder sig av KBT. Många rekommenderar den metoden och min första vecka känns väldigt bra.

Har du ngn som hjälper dig? :)

2010-10-02 @ 17:50:26
Postat av: pussel

Hej Elise!

Ja, jag går hos en terapeut och har kontakt med NPU, neuropsykiatriska utredningsenheten. Jag har typ prövat lite KBT och det funkar tyvärr inte på mig. Inte det här med hemuppgifter och göra annat istället för att hetsäta. Jag bara skiter i det, som jag alltid gjort.

Däremot tror jag att jag skulle ha nytta av DBT, lära mig att hantera mina känslor.. Just för att det är den biten jag har störst problem med, inte själva ätstörningen i sig. Antingen så har jag Borderline eller iaf liknande problematik p g a ADD och drag av Asperger...



Hoppas att KBTn hjälper dig! Det beror nog helt på hur ens problem ser ut, vad som hjälper bäst.

Kram!

2010-10-04 @ 21:25:20
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0