Trött

Jag är helt slut i kroppen och har kramp i tårna. Ska dricka ett glas vatten med en upplöst brustablett magnesium nu och sen försöka ta mig in i duschen.

Har varit på buggkursen. Det var ganska kul, men jag kände mig lite seg och lite sorgsen.

Var och kollade på en lägenhet efter jobbet, en etta på 42 kvm. Jag tackade nej till den sen. Vill flytta till en tvåa ändå. Tror att jag trivs bättre i en tvåa.

Tänkte på att jag blivit sjukt mkt bättre i ätstörningen. Förr skulle jag ha handlat godis och skit på vägen hem från dansen. Nu gick jag bara förbi Statoil och tänkte att "här skulle jag ha gått in för några år sen, nu går jag bara förbi, är inte ens sugen på att köpa något".

När jag var på NPU idag så sa sköterskan jag pratade med att Concertan minskar aptiten. En del måste till och med sluta med den p g a att de glömmer att äta =P. Hehe, tänkte jag, perfekt! ;-) Sa att jag tyckte att det var ju en bra medicin mot bulimi då... kommer inte ihåg vad hon svarade på det ^^. Jag har ju iaf fått minskat aptit och det är SÅÅ skönt! Förbannat jävla skönt är det! Jag har inget hetssug längre! Jag sitter inte och planerar på jobbet vilken hetsätningsmat jag ska köpa på vägen hem etc. Jag tänker knappt på mat alls längre! Det är ju helt sjukt eg!! Förut tänkte jag ju på det dygnet runt!! Varje ledig sekund! Det ÄR verkligen sjukt. Overkligt. Jag trodde nog eg inte att det var möjligt att bli så fri från dessa, för mig, självklara tankar.

Det tråkiga med det hela är att jag har fått hög puls av Concertan =/. Hade 94 tror jag och förut har jag väl haft runt 75 tror jag. Fick iaf höja från 18 mg till 27 mg tyckte läkaren. Så får se nu i veckan om hjärtat hoppar ur kroppen eller inte ^^. Det är inte så trevligt att känna hjärtat slå som om man precis ansträngt sig eller har ångest =/. Kan väl inte vara särskilt nyttigt att ha en sån förhöjd vilopuls under en längre tid heller =(. Vänjer sig inte hjärtat så kommer jag väl vara tvungen att sluta med Concertan. Jaja, jag får väl se. Nu måste jag hoppa in i duschen så jag kommer isäng nångång!

Kommentarer
Postat av: .

Men det låter jättebra.^^ Skönt för dig. Men glöm inte bort att äta överhuvudtaget. Viktigt är det! Kram!♥

2010-10-05 @ 23:17:08
Postat av: Mimmi

Oj, concertan lät ju jävligt bra. Jag äter ju jäääääävligt mycket och tänker på mat hela tiden. Är den ångestdämpande osv? Inte receptfri antar jag?



Du verkar positiv iaf vännen! Skönt!

2010-10-06 @ 01:15:40
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: pussel

Jag vet inte om den är ångestdämpande men det är den väl kanske.. Nej, den är inte receptfri. Tror att man bara kan få den utskriven om man har en neuropsykiatrisk diagnos tyvärr.

Kram!

2010-10-06 @ 21:27:36
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0