Glad, ledsen och sjuk torsdag.

Jag fick inte skriva på något lägenhetskontrakt eftersom jag inte har något jobbkontrakt efter december. Jag är dum i huvudet som inte fattade det. Grejen är att min kollega lyckades skriva kontrakt ändå och då var jag naiv nog och tro att jag också skulle lyckas med det. Jag är så otroligt jävla korkad!!!!!

Nu måste jag ringa eller maila min chef och fråga om jag kan få någon slags garanti för att jag får fortsätta jobba några månader nästa år.. (jag har bara kontrakt tre månader i taget). Jävla förbannade skit! Och när ska JAG fixa med detta? Jag som aldrig tar tag i något och tycker att just sån här "byråkrati" är något av det svåraste och jobbigaste som finns!

Jag vill gråta. Istället har jag skickat ett dumt sms till T, ätit middag och funderar på att städa... Jag MÅSTE städa eftersom jag bjudit hit en kompis imorn dum (bra/duktig?) som jag är. Åt helvete med allting. Jag är sjuk. Jag är faktiskt det! Jag har ont i halsen och fryser och mår inte bra!!! Kan jag inte bara få feber så att jag kan få stanna hemma från jobbet imorn!? Hur jävla svårt kan det vara att få bli sjuk!?!??!?!?!?!

Jag äter väl för bra, och sover för bra, och sköter mig för bra rent allmänt =/. Jävla skitliv.

Mina speglar är "försmalande" (?? man ser iaf smalare ut ^^), så när jag dansar och tittar på min spegelbild så ser jag ganska smal och söt ut. Men den spegelbilden på håll lurar mig. Jag ser dåligt och när jag tittar mig i badrumsspegeln istället så ser jag ut att ha böldpest(?), röda hund eller blödande vattkoppor i hela ansiktet. Det är så jävla kul allting, jag är ful också. Dessutom har jag fått munsår (herpes) eftersom mina läppar blir nariga och går sönder nu när det är kallare (och torrare?) ute, och jag river upp även dem. Kul. KUL.

Jag har iaf ätit bra idag och jag har inte tagit Concerta på två dagar nu. Något ska jag väl vara glad för.

T kan ta sig nånstans för att han lämnade mig. Jag hatar honom och älskar honom över allt annat på jorden. Den jävla förbannade idioten =((.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0