Ångest?

Usch, jag mår inte bra!!! Jag ska åka till Sthlm i helgen med kompisar och jag vill inte!! Jag vill vara hemma som jag hade tänkt! Vi skulle inte åka förrän nästa helg eg, men nu blev det ändrat lite snabbt och jag klarar inte det! Allt blir fel! Jag har ätit för mkt. Det är som hetsen bara ligger och lurar nu. Närmare för varje dag. Jag vill inte!

Tur att jag har en sån snäll mamma som också åker till Sthlm om jag vill det. ♥
Det gör att jag kan bo med mamma hos min syster istället för med mina kompisar. Jag har ju sår i hela ansiktet (som jag rivit upp konstant hela kvällen idag) och jag KAN INTE visa mig efter att jag tvättat mig för natten och innan jag sminkat över dem på morgonen! Dessutom kommer dom vilja fika och då kommer jag också göra det och bli dålig i magen och ååååååååh vad allt känns jobbigt nu!!

Jag vill inte jag vill inte jag vill inte!! Jag vill vara hemma!! Jag vill att T ska komma hit istället, eller så vill jag gå ut och dansa på fredag som jag tänkt och sen vara ensam hemma och fixa och dona i helgen. SUCK.

Jag vet att det kommer bli trevligt, det är inte det. Det är stressen nu innan, de snabbt ändrade planerna, att jag inte vet hur det kommer bli, jag hänger inte med! Jag äter för mycket eller hetsäter, river sönder mina sår och gör INGENTING av allt jag måste och ska och har tänkt göra! Det blir alltid så här! Jag klarar inte av att åka iväg nånstans. Jag vill bara försvinna.

Borde jag ta Concerta nu under helgen? För att försöka undvika hetsätning? Men jag vill inte må dåligt och ha ont i huvudet.. Hur ska jag veta hur jag ska göra?? Jag vet ingenting!

Gråter.

Kommentarer
Postat av: K

Gumman.♥ Jag känner VERKLIGEN igen mig! Allt blir bra om du lugnar dig. Försök att göra det.♥

2010-10-27 @ 22:33:23
Postat av: Simone

Jag känner igen den där stressen när planerna helt plötsligt ändras...håll ut!det blir bättre!

2010-10-27 @ 23:36:36
URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0