Bajsjobbigt

Jag förstår mig inte på min mage och mina tarmar, och jag hatar det! Har väl sagt det hundra ggr snart, men det är ju min (och alla andras) vardag. Hade en massa avföring i söndags efter att ha varit lite halvförstoppad i några dagar. Sen var jag förstoppad i måndags och tisdags, men det släppte igår OCH idag. Skönt att inte ha så uppsvälld mage längre. Hoppas på att få göra nr2 varje dag, men samtidigt vill jag ju inte vara för lös eller för hård.

Jag undrar verkligen hur det är för alla andra. Det är ju inget man pratar om =/. Jag får tex använda ca 1/3 toalettpappersrulle efter nästan varje gång jag bajsat! Det KAN ju bara inte vara normalt!? Det optimala (för både djur och människor) måste ju vara att i princip inte behöva torka sig alls! Jag har dessutom könshår även vid analöppningen, så där fastnar det ju.. Bl.a. de äckliga linfröna jag försöker hälla i mig för att undvika förstoppning...

Har inte andra människor hår även vid analöppningen? Rakar alla (iaf tjejer) som rakar sig, även i baken? Har andra människor fina bajskorvar som inte kladdar (om de inte är dåliga i magen då av nån anledning)??

Människor på stenåldern hade ju inget jävla toapapper, kanske inte alltid tillgång till vatten just efter "toabesök" heller!? Alltså borde avföringen kunna vara ett bra tecken på om man äter "rätt"? Men många verkar ha bra avföring oavsett vad de äter?

Är det kanske så att vissas tarmar är bättre på att kapsla in avföringen till fina korvar medan andras tarmar är sämre på det? Precis som man är olika vad gäller andra genetiska förutsättningar..

Gillar inte att raka mig eftersom när jag fått lite utväxt så kliar det när jag går långt. Jag hatar det. Jag hatar allting som är jobbigt.. och nästan allt är ju jobbigt? Jävla skitliv.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jodå, det är klart det är hår där!! Hur mycket är väl individuellt, men man bör nog fan i raka arslet; där är det stor risk för infektioner... Jag använder alltid intimsavetter från Libresse eller nåt liknaande för röven; de är återfuktande och man får bort allt :)

2010-11-11 @ 02:51:55
Postat av: Myza

Glömde skriva vem kommentaren va från; den va från mig så klart :) köp såna där savetter! Jag har alltid såna med mig också; perfekt om man ska sätta sig och kräma på nån offentlig toa... Det finns storpack med savetter som är till för just stjärten som det så diplomatiskt står på paktet, haha!! Kolla bland bindor, tops, bomullsrondeller och sånt.

2010-11-11 @ 02:56:51
URL: http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: Myza

Är övertygad om att de tvättade sig i nån vattenpöl/hav/sjö på stenåldern.

2010-11-11 @ 02:57:50
URL: http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: pussel

Får man verkligen slänga dom i toaletten då?? Vad jag vet får man bara spola ner toapapper, kiss, bajs och spyor i toaletten ^^ och absolut inget annat (hårstrån och damm också möjligtvis ;-)).

2010-11-11 @ 19:50:20
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0