Det är så mkt jag vill skriva...

Suck.
Helgen var trevlig, men mådde inte helt bra. Var lite irriterad på mina kompisar som inte är perfekta ^^. De är så prestationsinriktade, pratar bara om jobb =/. Fan vad jag är sjuk i huvudet, vem är perfekt? Jag tycker dock om dom ändå (såklart).

Tror att jag glömde mina tabletter på köksbordet i söndags för jag hade så satans jävla ont i huvudet hela dagen =(. La dom där när jag skulle hälla upp vatten i glaset och måste iaf ha glömt att ta Stratteran.. Fick jätteont i huvudet en annan gång när jag glömde den hemma en helg när jag åkte till Ts föräldrar. Ingen är hemma hos min syster (där mamma och jag sov över) så mina tabletter ligger väl kvar där ensamma och orörda då ^^.

Fick mens i fredags. Var förstoppad till viss del i några dagar. Magen såg gravid ut =/. Det gör den litegrann fortfarande. HATAR det! Fick ut en massa avföring igår iaf så det är väl därför jag gått ner till 59,7 kilo igen (trots att jag nästan levt på sötsaksfika i Sthlm =/, och åt naturgodis till middag igår..).

Kan inte bestämma mig om jag vill träffa T i helgen eller inte.. Han vill träffas och ha sex. Jag är kåt och vill ju också ha sex, men vill ha kärlek OCKSÅ!! Iaf av honom...

Ett annat alternativ för helgen är att hitta någon att gå ut och parta med. Vill dansa och flörta! Har en kille jag kan gå hem till och få sex av också om jag vill, som jag haft sex med förut. Där gör det inget att jag inte får någon kärlek eftersom jag inte är kär i honom. Är bara rädd att jag ångrar mig efteråt och att jag kanske förlorar min chans att få tillbaka T (chansen jag ändå antagligen inte har utan bara inbillar mig och hoppas på att jag har...), då är det inte värt det. Suck.

Men hur värt är det att fortsätta träffa T då och då "som om" vi var tillsammans? Det mår jag ju inte alls bra av heller =((. Jag vill ha honom, men han vill inte ha mig. Usch. USCH.

Ikväll har jag onanerat och fått orgasm TIO ggr efter varandra!!!!!!!!! Har bara prövat, och lyckats med, två gånger efter varandra förut. Det var bara den första som var riktigt skön, de andra kändes lite påtvingade, svaga och konstiga, men det var häftigt att det funkade! Och man måste ju kunna bli bättre på även det ;-). Har en bok jag inte läst än, som heter "Orgasmera Mera". Jättetjock =P. Får ta och läsa den nångång.. Jag älskar ju sex och är (nästan) jämt kåt, så jag borde verkligen lära mig att njuta och ta reda på hur jag vill ha det. När jag mår dåligt och är ledsen är jag ju inte kåt förstås, men jämt annars. Typ jämt på jobbet när jag bara sitter och gör något enformigt...

Det verkar som om Concertan funkar mer OK nu när jag trappat ner på Stratteran. Vill ha Concertan kvar eftersom den får bort mat-tankarna! Har dock fortf pulsen över 90 slag/min =/. Och i lördags när vi var och åt dessertbuffé så fick jag jordens puls. Räknade till 136 slag/min flera ggr! Det var riktigt obehagligt. Jag undrar om man kan få hög puls av en sockerchock?? Det verkar ju otroligt, högt blodtryck kanske, men hög puls? Jag chockade verkligen kroppen med socker då iaf. Hade ju ätit väldigt LCHF-aktigt i veckan och sen åt jag två desserttallrikar med brownie, äppelpaj, panacotta m m.

Jag kan nog tacka Concertan för att jag inte hetsåt efter den här helgen! Köpte ju naturgodis till middag, men var inte ett dugg hetssugen. Det var mest för att jag skulle äta det "en sista ggn" innan november ^^. Lite gamla tvångstankar har jag kvar ändå.. ;-(

Jag ska försöka att inte äta något godis eller bakverk på hela november. Pratade med T om att ha godislöfte, men vet inte riktigt hur det blev med det sen. Varken han eller jag håller ändå vad vi lovar. Jag gör inte det när det gäller mat.. och han gör aldrig det. Så vad är vitsen då liksom? =/

Nu MÅSTE jag gå och lägga mig! Har fan sovit alldeles för lite HELA förra veckan och jag känner mig helt förstörd.
Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0