Tung dag

Vilken förjävlig dag det har varit. Tung. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Jag orkar ingenting och jag har inte lust med någonting. Magen är fullproppad. Jag har diskat. Matat min Herman.

Jag måste betala ett jäkla inkassokrav. Jag måste. Idag. Nu.

Sen fundrar jag allvarligt på att gå och lägga mig. Kanske läsa lite? Det har jag inte gjort på år och dar. Det skulle vara underbart faktiskt! Ligga och läsa en bok en stund och sen sova I TID för en gångs skull! Tänk om jag faktiskt ska göra det? Bara strunta i alla måsten som jag ändå inte gör och bara gå och lägga mig istället?

Skriver lite med T på msn nu. Han hade inte hört av sig på hela dagen trots att jag skrev ett mess igår kväll innan jag somnade och ett imorse på väg till jobbet. Ville så gärna höra av honom. Önskade att han skulle ringa. Men när han inte gjorde det så skrev jag till honom på msn, och nu pratar han med mig iaf. Allt känns ändå så hopplöst. Allt som hade blivit så bra, så mkt bättre! Jag har blivit mkt bättre. Två hyfsat bra helger har vi haft tillsammans utan en massa skrik, gråt, bråk och elakheter. Ändå är det NU han inte vill vara med mig längre =(. Nu när allt höll på att bli så bra.

Jävla skitliv.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Försök fokusera på hur duktig du varit och dina framsteg på bulimifronten istället för på den förlorade killen!



Kram.

2010-05-18 @ 10:46:15
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: lars åström

du är bäst tänk på hur duktig du är

ha det bäst

lasse

2010-05-18 @ 15:38:24
URL: http://viktminskning.bloggzon.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0