Måndag 10 maj 2010

Vikt: 62,3 kg
Motion: 2*35 min promenad

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 1 port fiberhavregrynsgröt, 1 banan, 1/2 dl grädde (+ vatten)

Lunch: Tacorester

Em-fika: 2 koppar kaffe m grädde, några Extra Drops
Middag: 1 äpple, pepsi max, två klunkar te m grädde (hällde ut resten för det var gammalt och äckligt)


Har varit bubblig som fan i magen idag. Nästan som om magen kokar lite ibland. Det måste bero på tacochipsen och/eller chokladen igår, och/eller gröten i morse. USCH. Har haft lite ont i magen hela dagen också. Börjar bli expert på olika magsmärtor och gas-sorter haha. Idag har jag haft gaser högre upp i magen liksom. Har inte varit förstoppad i flera dagar (då brukar gaserna kännas längre ner i tarmen och göra ont). Dock har jag varit förstoppad idag, har inte fått gå på toa iaf =/. Men men, jag borde väl vara van =(.

Nu är jag ju iaf hemma, och ensam, vilket är positivt. I helgen (tors-sön) ska jag till T och då får jag fan inte ha några magproblem för då står jag inte ut!  Särskilt inte om Ts roomie är kvar hemma över helgen. Deras toalettdörr är ju typ lika med ett draperi ^^. Måste helt enkelt tänka på vad jag stoppar i mig (som om jag inte skulle göra det i vanliga fall haha^^). Nä men jag får helt enkelt skippa tacochips om vi äter tacos tex. Lite choklad tänker jag äta i vilket fall som helst, för nu har T tagit med det som blev över för att jag skulle slippa ha kvar det här.

En kille på jobbet idag: "Inte en chans att du kommer få i dig allt det där!" och syftade på min lunchtallrik. Kan inte alla jävla killar på jobbet bara ge faan i att kommentera vad jag äter!?!?!?!? Okej jag har med en grädde till jobbet och sätter i mig ca 3 dl grädde (i kaffe) på en vecka, bara på jobbet. Men ändå, de ska ge fan i det!! Jag HATAR när folk kommenterar vad jag äter. Däremot får dom gärna kommentera om dom tycker att jag ser smal ut ^^. Vilket jag S K A bli.

Update 23.09:
Vill inte längre följa med T på en släktgrej på lördag. Känner mig så ovälkommen när hans mamma börjar snacka om mitt krångel med maten (typ att jag bara vill äta ekologiskt kött)... och jaa en massa andra orsaker som jag inte orkar förklara. Jag hatar mig själv och vill dö. Bra, kort sammanfattning?
Mina känslor åker verkligen fram och tillbaka, upp och ner, HELA tiden! Nästan från en minut till en annan. Jag kan känna mig hyfsat glad och sen tio minuter senare känna mig helt nere, sakna livslust helt och bara känna meningslöshet. Nu vill jag bara gråta. Godnatt.
(Skulle lagt mig före 23 idag också hade jag tänkt, och se hur det gick med det...)

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Jag vet, man blir sur som FAN när någon kommenterar matintag och matkrångel osv. Men samtidigt kanske hon inte vet att du bär på en ätstörning?.. Så man kanske får ha lite överseende. Tråkigt nog. ;)

2010-05-11 @ 17:28:59
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: pussel

Joo, grejen är ju att hon vet det. T har berättat. Så just därför blev jag extra sur. Men ja, jag borde ha mer överseende ^^, suck.

2010-05-11 @ 18:47:51
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0