Jag vet inte...

Vikt: 63,2 kg
Motion: (men vem fan bryr sig!?) 40 min + typ 20 min promenad

Jag orkar inte bry mig. Jag orkar inte äta mer. Jag orkar inte spy heller. Bara sitter här och läser äs-bloggar och deppar ner mig. Ska väl hetsäta imorgon också då. Inte träffa T. Aldrig mer kanske, men vem orkar bry sig? Känns som hela jag är ett tomt svart hål just nu. Är helt innehållslös och jag bryr mig inte. Förutom att jag har ont i magen då. Smärtan är kvar och överfullheten av all skit jag tryckt i mig.

Jag vill tillbaka i tiden. Till då jag åtminstone brydde mig lite. I förmiddags kände jag mig glad. Hade nåt slags hopp av ingen anledning alls egentligen. Nu är hoppet borta och kvar finns bara ett hål. Ett tomt svart hål.

Kommentarer
Postat av: s

Hej!

Jag brukar kika in i din blogg med, har gjort det länge.. och du verkar ju må allt annat än bra du med. Sämre än på länge verkar det som :(?

Jo, alltid ngt positivt att jag äntligen lyckas vända på vikten. Är iaf på samma vikt som i somras nu. Men är väll bara en tidsfråga innan jag går upp igen..suck.



Så värdelöst alltihop egentligen, men det är så jäkla svårt att sluta. Och hetsen - på ngt vis gillar jag dem och all den där planeringen. För ett tag. men ändå hatar jag det mer än något annat.



Styrke Kramar

2010-03-23 @ 21:07:24
URL: http://metrobloggen.se/chooselife
Postat av: Solen

Tycker jag känner igen ditt alias, pussel. Har du varit med på Skin eller Luft? kram!

2010-03-24 @ 05:22:12
URL: http://matfixerad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0