Dagens

Vikt: 63,7 kg (jaa värre än på länge...)
Motion: 2*40 min promenad (till och från jobbet)
Härligt att gå när det är SOL på morgonen!! ♥

Funderar på om jag ska avkräva T på ett löfte om att aldrig gå in här och läsa igen... Så att jag vågar skriva precis vad jag vill.

Frukost: naturell yoghurt m 1 äpple och torkade bär och nötter
Mellanmål: kaffe latte från automat
Lunch: potatismos och 1 frukostkorv, sallad
Mellanmål: cappuccino från automat
Middag: 1 avocado, 1 burk kikärter, 1 äpple, lite sallad............ massa potatismos, 1 frukostkorv, senap och tomatpuré, 1.5 sats kladdkaka, grädde.. säker nåt mer (ska spy nu)

Har haft ont i magen hela dagen. Usch.

Var hos terapeuten idag. Gav inte så mkt mer än att jag har insett att jag typ har givit upp. Jag orkar inte kämpa mer. Orkar inte försöka att inte hetsäta när jag är ensam. "Det går ju ändå inte." Det värsta är att jag nästan har givit upp att bli smal också. Jag kämpar ju inte ens för det längre! Förut försöökte jag iaf mellan hetsätningarna, nu orkar jag typ inte bry mig. Fast jag bryr mig, det gör jag. Tänker på det varje dag. Önskar, hoppas och drömmer. Tror(?) ändå att jag ska få på mig mina kläder igen en dag...

På onsdag, då jävlar! Imorgon blir det en hetsdag igen. Det måste bli så, det är redan bestämt. Men onsdag onsdag onsdag onsdag...

T kanske kommer hit redan på onsdag den här veckan och jobbar härifrån. Isf kan jag ju ändå inte hetsäta på onsdag så då kan jag lika gärna börja äta bra igen... Jag vill och jag ska, snälla!

Förresten! 59 unika besökare här igår! Rekord igen...

Kommentarer
Postat av: E

Hej! Du har en bra blogg, om man nu kan definiera det så. Jag själv har bulimi, och jag tror att det är nyttigt att följa andras liv, så vi kan ta åt oss, och någon gång kanske få den där riktiga viljan att sluta. Vi har mkt att lära oss av varandra! Jag jobbar med ett projektarbete i skolan om ätstörningar, och har gjort frågor som jag undrar om bland annat du som lider av detta skulle vilja svara på. Det är tänkt att det ska bli ett häfte jag ska dela ut på skolan och eventuellt till ungdomsmottagningen, så andra kan läsa och inspireras av att bli friska, och få en bättre kunskap om dessa sjukdomar. Det skulle betyda mkt om du ville svara på frågorna, så jag är tacksam för svar. I vilket fall, ta hand om dig! Det är det viktigaste!

2010-03-23 @ 08:28:38
URL: http://http://bulimimig.blogspot.com/
Postat av: Anonym

hejsan jag har en fråga vilket jag inte vet om du kan svara på men ialla fall. Jag har för det mestadels överätningar, hetsåt förut en del men kompenserade aldrig ngt så gick upp en massa i vikit (var väldigt underviktig innan). Så nu väger jag normalt och kompenserar mina överätningar med batning och överdriven träning. Har återigen också börjat äta stora mängder fast tuggar och sedan spottar ut maten. Kan detta vara bulimi eller något helt annat? tack på förhand ta hand om dig!

2010-03-23 @ 18:08:40
Postat av: pussel

E: OK. Vad är det för frågor då?

2010-03-23 @ 21:32:00
URL: http://pussel.blogg.se/
Postat av: pussel

Anonym: Jaa du, det är väl typ bulimi skulle jag tro. Googla runt lite så hittar du nog många som gör som du.. Har läst på flera bloggar om tjejer som tuggar och spottar ist för att svälja och sen spy eller träna eller banta..

Hoppas naturligtvis att du söker hjälp också!

Kram!

2010-03-23 @ 21:34:50
URL: http://pussel.blogg.se/
Postat av: E

Det handlar om ätstörningar, hur Du som lider av det ser på det, uppfattar vissa saker, hur det utvecklades osv.. förstår givetvis om det är för jobbigt att svara på, men jag tänkte att jag chansar :)

2010-03-26 @ 09:50:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0