Tisdag v23

Vikt: 61,0 kg
Motion: ca 2*15 min promenad + 4 timmar provandes kläder (mest underkläder) på stan

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg, kaffe m grädde och ca 1 msk(?) kokosfett (mådde illa av det)
Lunch: stekt fisk i grädde, broccoli, ostskivor
Middag: tacotallrik (tacofärs, hot tacosås, sallad, tomat, gurka, mkt crème fraiche), pepsi max


Ikväll ska jag inte göra om tabben att äta nåt iaf ^^. Och jag måste lära mig att jag inte kan ha frukt hemma! Om T vill äta vindruvor här då får han ta med dom härifrån också!

Hade tänkt köpa två andrasorteringskladdkakor på Priso för 30 kr idag =P. Eftersom jag sabbat allt igår så tänkte jag "passa på" att hetsäta en gång till idag innan T kommer. MEN när jag var på stan i em så var jag inte ett dugg sugen på att hetsäta. Inte ett dugg sugen på några äckliga kladdkakor heller! Så jag struntade i det! Jag gick direkt hem från stan ist och åt tacorester från helgen =). Känner mig så jäkla duktig alltså ;-).

Slutade på NPU-utredningen redan kl 14 idag. Kändes jobbigt att ha så mkt tid kvar av dagen för mig själv, men än så länge har det gått bra. Gick ju på stan jättelänge och nu har jag satt på tvätt i tvättstugan! =) Är fortf jättemätt (el lagom mätt, inte äckligt mätt) efter middagen (crème fraichen gör susen tror jag!). Visst är jag trött, men nu har jag fått i tvätten i maskinerna så nu är det ju bara att tvätta klart... och under tiden ska jag göra lite mer nytta som att diska tex.

Hatar att jag inte vet vilken tid T kommer. Han messade att han skulle komma ikväll iaf. Men det stressar mig av nån anledning att jag inte vet exakt NÄR han kommer. Antagligen blir det sent och det irriterar mig också.

Böjade gråta på ett av de psykologiska testen idag. Först skratta hysteriskt och sen gråta. Vet inte varför, men jag tror jag var så spänd över hela situationen. Hatar tester, tentor tex. Nu ska jag visst inte träffa psykologen förrän på fredag för att diskutera testresultaten. Så utredningen blir inte riktigt så intensiv som jag trodde. Imorn blir det grejer på både för- och eftermiddag, men på tors och fre blir det bara ett par timmar på eftermiddagarna.

På första rasten idag så fick jag helt plötsligt jätteont i magen. Trodde jag skulle få fettdiarré eller nåt sånt ^^, eller så tänkte jag om det kunde vara mensvärk. Kändes lite som det. Men konstigt nog så gick det över lika fort som det kom. Mkt skumt.

Allt detta (onödiga) köpte jag idag:

Älskar dock redan J´aime Paris linnet från Gina ;-).

Att jag köpte 3 BH:ar beror bara på att jag var "glad" över att hitta några som passade i någon annan affär än H&M. Väldigt skumt är att jag (i dessa billiga affärer iaf) har stl 70B när jag i inte har några bröst alls i princip. Borde ha A-kupa då kan man ju tycka... Men kan ju bara ha de med mest vaddering iaf =/.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

jävlar vad smal du är i midjan om du har 70B =) jag har 75B..

2010-06-08 @ 21:53:14
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: pussel

Ja, jag är som smalast över midjan, typ över rygg, bröst och revben.

2010-06-09 @ 13:07:50
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0