Solig lördag

(Det här inlägget skrev jag ca kl 19:30.)

Är såååå trött. Har sovit ett par timmar på sängen jag, men skulle vilja gå och lägga mig för natten! Vet inte vad det beror på, kanske för att jag stod ute i ett par timmar och kollade på uppvisningar av olika dansstilar och brände mig rejält på axlarna. Fattar inte att jag kan vara så dum! Bara axlar i gassande sol mitt på dagen utan något skydd, så här tidigt på sommaren dessutom när jag inte fått så mkt färg än. Dumt.

T är i skolan och fixar det sista med exjobbet med sin exjobbskompis.

Usch vad jag mådde dåligt igår kväll =(. Hetsåt inte iaf. Öppnade inte när T kom. Han väntade i typ en kvart innan han använde sin nyckel för att komma in. Jag har sagt att inte får komma in med nyckel om jag är hemma (jag kanske hetsäter...). Men igår ville jag att han skulle komma in med nyckeln. Var jättsur och tänkte att jag ville att han skulle gå och sova hos nån kompis ist, men innerst inne ville jag ju ha tröst och få förklara varför jag varit sur hela veckan.

Vi hade underbart skönt sex och sen pratade vi länge. Bråkade, slogs lite, grät, skrek, tröstade och pratade. Det var så skönt att få berätta hur jag uppfattat allt han sagt och gjort och förstå hur han har tänkt, och jag tror det kändes bra för honom att få höra varför jag betett mig som jag gjort och känt som jag har känt.

Jag hatar när han inte berättar vad han ska göra. Att han var tvungen att jobba nu i helgen tex när jag tänkt att vi kanske skulle ha umgåtts. Jag hatar också att inte veta exakt när han ska komma hit. Jag kanske hetsäter och då är jag jättestressad och orlolig hela tiden att jag tex ska bli avbruten för att han kommer hit och ringer på. Jag vill ju att han ska komma egentligen, men isf innan jag börjat eller efter jag har hetsätit färdigt.

När jag har skrivit (messat) att han inte får komma hit, att jag inte vill att han ska komma, så har han väl känt sig typ "oälskad".. det är väl iaf inget roligt att få höra det hela tiden. Typ varje gång vi bestämt att han ska komma hit så messar jag några timmar innan och säger att jag ångrar mig och att han inte får komma längre. Oftast för att jag hetsäter eller vill hetsäta och inte vet om jag kommer hinna. Har ju ofta andra saker jag vill göra innan han kommer, tex städa, vilket alltid får ta stryk av hetsätning som kommer i första hand =/. *Hata*.

Tyvärr brukar det alltid börja med bråk när vi träffas. Det är väl för att jag hatar att vara ensam. Jag hatar när T lämnar mig för att åka hem. Sen mår jag jättedåligt hela veckan. Ofta blir det missuppfattningar mellan oss och att jag blir sur för att jag inte får svar på något sms (vi smsar mest varandra under veckorna och chattar lite på msn ibland). T försöker ofta ringa då, men jag svarar inte eller tar inte upp det jag är irriterad på just för att jag är sur på honom. Jag är verkligen otroligt jobbig. Det är ett under att han fortf vill vara med mig ♥.

Nu smsade han precis och skrev att han är på väg hem =). Trodde han skulle vara borta hela kvällen också. Känns jätteskönt eftersom jag är hetssugen. Hade kanske inte klarat av att stå emot om inte han kom nu.

Dagens intag:
Ägg och kokosfett
1 kula saltlakritsglass på stan (jättegod)
Fet sallad på Fräcka Fröken
Jordgubbar, 1 glas apelsinjuice
Lite tacos till sen middag (kl 23), pepsi max


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0