Australien

Idag flög vi till Melbourne i Australien. Kommer bo här till nästa lördag då vi börjar flygresan hem. Det här hotellet är mkt lyxigare och det är gratis internet =). Här ligger vi åtta timmar före svensk tid, så kl är 23:50 just nu. Imorgon (söndag) har vi vår enda lediga dag och ska turista lite i Melbourne. Får se hur mkt jag orkar gå runt på stan för det känns som mina muskler har förtvinat efter en veckas stillasittande på flyg och i bil...

Efter lunchen på planet hit från NZ fick vi en glass. Vet inte om det var den eller om det var cola lighten jag tog till lunchen, men blev gasig i magen på eftermiddagen och väldigt skitnödig efter middagen. Har faktiskt ätit väldigt bra för att ha varit utomlands hittills. Valt bort pasta och bröd och hållit mig till köttet i måltiderna. Får se om jag orkar hålla mig till det kommande vecka också. Jag hoppas verkligen det, men det dyker upp frestelser hela tiden. Det är inte så lockande att ta en äcklig torr kycklingsallad om vi äter middag på en hamburgerrestaurang tex.. men hittills har det ju funkat rätt så bra faktiskt.

Ikväll har jag dock ätit en hel del frukt. Stod en fruktkorg på rummet med vindruvor, bigaråer och stora, saftiga, underbart goda kiwis!

Det här hotellrummet är faktiskt helt OK. Önskar bara att T var här med mig. Känns så ensamt i ett stort hotellrum med king size bed. Tur att dom har gratis internet här iaf. Då kan jag läsa lite bloggar igen och kanske lägga upp lite bilder från resan här.

Imorgon har vi (min kollega och jag) bestämt att vi ska äta hotellfrukosten. Vi gjorde aldrig det i NZ eftersom den inte ingick i rumspriset. Det gör den inte här heller, men det kan ju vara trevligt att äta hotellfrukost någon dag ändå. Är dessutom jäkligt trött på de köttbitar och ost jag köpte i NZ som frukostmat. Här har vi inte något litet kök på rummet heller som vi hade där och mackor vill jag ju inte äta. Frukosten här på hotellet kostar 20 dollar vilket tydligen ska motsvara 135 kronor enl destination.se.

20 AUD

Australia Dollars
1 AUD = 6,75 SEK

 = 

134,98 SEK

Sverige Krona
100 SEK = 14,82 AUD

Nu är kl över 24 och jag måste försöka komma isäng här! Är jämt uppe för länge och är trött varje dag =/.
Började förresten att ta 2 tbl Strattera idag, utan några (tydliga) biverkningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0