Kvällens ångest

Jaha, här sitter jag som vanligt, framför datorn. Låg på sängen nyss. Orkar inte ta tag i allt jag måste göra: tvätta, diska och dammsuga. Helst lägga in bilderna från kameran i datorn också... och ladda ipoden el mobilen med podsändningar... etc.

Borde lagt mig i solen en stund efter jobbet också. Har ju knappt fått nån sol på mig idag =(. Det är så mkt man borde och måste och ska! Jag hatar det.

Jag vill inte hetsäta, men det är tyvärr inte långt borta. Det är ju det jag tar till när jag inte orkar med alla "måsten" och "borden". Jag har fortf kvar glass hemma.. äcklig, men ändå. Har köpt mer jordgubbar idag också. Men jag är mätt. Jag har ätit middag + en tallrik jordgubbar och yoghurt efter det. Jag är sugen på kaffe. Ska försöka ta tag i tvätten nu och sen unna mig kaffe och bloggläsning efter det. Borde faktiskt nöja mig med det, men tänker ändå att jag måste dammsuga och diska också. Arbetsterapeuten från NPU kommer nämligen hit imorgon. Men det är väl för fan bättre att jag åtminstone gör EN sak och klarar dagen utan hetsätning!??! Jag tror inte att arbetsterapeuten dör bara för att jag inte har diskat och dammsugit. Hon förstår. Men jag kan inte släppa det. Jag vill inte ha det så här äckligt hemma. Jag trivs inte. Jag vill hetsäta istället, för att slippa tänka på skiten =(.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0