Trettondagen

Åkte till Sthlm igår kväll. Skulle sovit i min fasters gamla lgh men glömde nycklarna hemma. Redan där blev allt fel, när jag upptäckte det på väg till tåget och inte hann vända hem och hämta dom =/. Hatade mig själv för det. T skulle komma senare och vi skulle sova ensamma där till idag. Vi fick sova hos min syster ist med en massa folk =/. De har en inneboende just nu.

Idag har vi iaf haft en minnesstund för min faster. Det blev lyckat, fast jag är på kasst humör. Jag kände inte alls nån lycka när T kom sent igår kväll. Blev bara irriterad. Jag känner mig inte kär längre och jag vill verkligen göra slut idag. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma tillbaka, efter att ha skjutsat hem min farmor och min fasters två väninnor, och hämta upp mig och T hos min syster för att skjutsa oss hemåt (stavn?).

Jag önskar verkligen att jag kunde få dö idag. En bilolycka på vägen hem kanske? Där mamma och T klarar sig och jag dör. Det skulle vara bra/skönt.

Maten idag då:
Frukost: brie m lite plommonsylt, te m mjölk
Lunch: smörgåstårta, cider, prinsesstårta, 1 tryffel, kaffe m grädde
Update 21.00:
Kväll: 1 clementin, pepsi max, ostskivor och 2 picklesmorötter, te m grädde

Har gjort slut med T nu och hämtat min extranyckel han har haft och lämnat tillbaka hans. Jag kan inte gråta just nu och vet inte vad jag ska göra. Både vill och inte vill gå och köpa nån hetsmat. Digestive kanske.. och lite godis.. Men är eg inte hetssugen. Bara ledsen, förtvivlad. Ågestfylld? Och ensam.

Kan inte koncentrera mig på att titta på film och inte surfa eller läsa en tidning eller packa upp eller städa heller. Det enda jag kan göra är ju att hetsäta. Gå och lägga mig redan kan jag inte heller. DÅ kommer verkligen ångesten i alla fall.

Helst skulle jag vilja gå in till T och gräla, skrika och slåss. Dricka mig stupfull och sen ta livet av mig. Det är vad jag skulle vilja göra, men jag vågar(?) inte.

Jag vill inte fortsätta. Jag vill inte gå till jobbet imorgon. Jag vill aldrig gå till jobbet. Jag vill inte byta jobb och jag vill inte stanna kvar. Jag vill inte plugga. Inte heller sitta hemma. Jag vill ingenting. Jag vill inte leva! Åh snälla någon, låt mig få dö!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du verkar inte ha det så lätt...jag har varit där. Hetsätit och önskat döden över allt annat, men jag lever trots att jag drogade ner mig med tabletter ett par gånger. Nu är jag så glad att jag finns kvar, åtminstonde för alla andras skull! Kämpa på! Det går!!

2010-01-06 @ 19:30:13
URL: http://sandrassanningar.blogg.se/
Postat av: Linda

KRAM!

2010-01-10 @ 01:35:28
URL: http://lindali.bloggplatsen.se
Postat av: Sari

Det låter inget kul det där. Har vatt med om detsamma, men efter 10 år så mår jag bra. Så kämpa på, kramar <3

2010-02-02 @ 19:53:41
URL: http://withfashion.blogg.se/
Postat av: pussel

Sari: Hej! HUR gjorde du för att bli av med skiten då?

2010-02-06 @ 14:41:05
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0