Hopplöst

Kan någon komma och skjuta mig?? Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. HUR ska jag orka "ta tag i mig själv", eller vad jag nu ska göra? Det går ju inte!! Jag försöker ju varje dag, varje minut HELA TIDEN!!!!!!!!!! Men jag orkar inte.

Faan ta livet (som kan vara så härligt ibland, särskilt solen.. ♥)!
Nu ska jag gå och spy... *orka* =(

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har precis tryckt i mig en hel sockerkaka. ska också gå och kräka nu =(

2010-02-09 @ 14:15:11
URL: http://livetutanmatimagen.blogg.se/
Postat av: Linda

gaah vad jag känner igen mig i det du skriver.. :(

2010-02-10 @ 00:59:52
URL: http://lindali.bloggplatsen.se
Postat av: bella

undrar varför du äter så mycket kokosfett, vad jag har hört att det är jättedåligt fett, undarar också varför du har grädde i te/kaffe?

2010-02-10 @ 14:21:37
Postat av: Jenny Bergström

Hej!



Jag rokade hamna på din blogg och när jag läser den blir jag helt förskräckt. Du ska INTE behöva gå och må så här dåligt. Jag har varit i din situation för några år sedan. Har 2 barn nu och mår mycket bättre eftersom att jag lärt mig hur jag ska leva och må bra.



Du måste börja med att stressa av, börja med yoga eller avslappning av något slag. Lär dig känna igen när du vill hetsäta, gör något annat då när ångesten kommer. Lägg dig ner och slappna av och låt ångesten komma och gå igen. Hetsät inte, det gör bara ångesten värre.



Ät på regenbudna tider, som du gör nu, men ät ordentlig frukost tex en gröttallrik och mjölk och och ordentlig lunch, en frukt till mellis och middag o kvälls.



Du kommer må mycket bättre bara du försöker att äta regelbundet till att börja med.



Din terapeut du går hos måste kunna hjälpa dig att få prata med någon inom landstinget om din ätstörning. Jag gick på Ätstörningsenheten i Luleå. Jag fick jättebra hjälp.



Många kramar till dig..stå på dig att få rätt hjälp så du kan leva och må gott!

2010-02-11 @ 11:35:47
Postat av: Sanna

Hej vet precis hur det är, har samma problem =/ jag väger mig väldigt sällan för när jag ser hur mycket jag väger så börjar jag bara gråta, och är det väldigt illa så kräks jag elr slänger på mig träningskläder och springer så mycket jag bara orkar, sen proppar jag i mig en massa frukt.. för frukt är gott och nyttigt, men tror inte det är så bra att vräka i sig ungefär 10 frukter eller mer om dagen!

2010-02-24 @ 23:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0