Tog tag i disken! Men sen då?

Vad roligt, mysigt, trevligt och skönt det är att få snälla och värmande kommentarer =), tack! Det känns som någon bryr sig, att jag inte är ensam.

Jag tog tag i disken! Och sen planterade jag tre avocadokärnor och två nektarinkärnor =). Sånt tycker jag om. Så nu ska jag försöka att inte tänka på allt jag inte gjort (som diska, söka jobb i T:s stad, kolla efter lgh, kolla efter cykel, tvätta, städa, ringa mamma, besöka farmor mm mm) utan tänka på det jag HAR gjort. Som arbetsterapeuten rekommenderade... Jo, jag är glad att jag tog tag i disken äntligen, jätteglad. Och det var trevligt att plantera fruktkärnorna, visst var det det. Men det är ju oändligt mkt kvar som jag måste göra! Fast jag kan ju faktiskt inte göra allt samma kväll, det går inte. Nu tänker jag ändå inte göra några fler måsten, däremot är jag jääääääääääääääävligt sugen på att gå och köpa en chokladkaka. USCH. Beslutsångest till tusen som vanligt. Hela kvällen blir förstörd av detta eviga vägande fram och tillbaka, för och emot. *Hata*

Jag ska nog lägga till en kategori "Mobilblogg" el liknande och göra den till standard. Då borde ju alla inlägg jag skriver från mobilen hamna under den kategorin eftersom de hamnar under "Allmänt-kategorin" nu, vilken är standard.

Idag vägde jag fortf 61,6 kg.
Frukost: 80 mg Strattera, 2 kapslar omega-3, 2 ägg m kaviar, kaffe m grädde o kokosfett, 3/4 nektarin
Lunch: fiskgratäng à la LCHF
Fika: McDonald's-glass m kolasås
Middag: 1 kabanoss (el vad det nu är för korv ^^), 1 avocado m örtsalt, 2 nektariner
+ 3(?) muggar kaffe m grädde under dagen och sockerfritt tuggummi
Kväll: choklad????????????????????????????????????????????????, te m mjölk

(HAAAAAALLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad fan håller jag på med!?!?!??!?!?!?!?!??????????!?!?!?? Jag vill ju bli smal!!!!!!! Har jag glömt bort det??????????)

Japp jag hetsåt igår också. Gick iväg och köpte glass och choklad sen. Trevligt.
Och ikväll då?? Ikväll då? Ikväll då? Va va va va va?????

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0