Sydafrika

Hej hej.. Jag är i Sydafrika och jobbar. Åkte tidigt i måndags och åker härifrån sent på fredag, är hemma på lördag em. Det är vinter här. Kallt. Jag började längta hem så fort jag åkt hemifrån nästan =(. Om T skulle ha varit här, om jag hade åkt hit med honom hade det varit underbart. Nu är jag här med en kollega, som visserligen är jättetrevlig men det är ändå bara en kollega.

Visst är det häftigt att få åka hit! Spännande, och lyxigt att få åka på jobbets bekostnad och samtidigt tjäna pengar.. men jag längtar ändå hem. Jag kan inte hjälpa det. Jag vill bara vara med T. Det är så dumt, jag blir alltid beroende av pojkvänner. Jag tycker ingenting är roligt utan honom.

Jaja, jag har ätit ganska bra. Flygplansmaten är ju kass, bara kolhydrater, men när man åker så här med jobbet så ingår det iaf mat, vin, öl, sprit på flyget. Jag vågar inte dricka nån alkohol ifall jag får ont i magen. Vågar eg inte äta bröd heller, men gjorde det ändå den här ggn och det gick bra. Tror att det funkar när jag bara äter lite. Flög i nästan 11 timmar totalt, usch. Har inte hetsätit (än) iaf. Idag åt jag hotellfrukost, sallad till lunch och middag och sen två kakor och nötter på rummet. Onödigt, visst, men ingen hets. Har varit förstoppad i tre dagar nu och jag hatar det. Blir mer och mer gasig och uppsvullen. Varför kan magen bara inte funka normalt!? Men det är väl så för många just vid resor tror jag, att magen kommer i olag.

Hatar att behöva äta ute också, oftast på någon vägkrog el snabbmatsrestaurang. Finns ju oftast inget där jag vill äta =/. Det är mkt jag hatar...^^.

3 min kvar på uppkopplingen! Nu måste jag posta detta!
Längtar till lördag när jag kommer hem! Längtar efter T! ♥

Kommentarer
Postat av: hej

vad jobbar du med

2010-08-11 @ 19:05:51
Postat av: pussel

hemligt

2010-08-12 @ 21:42:51
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0