Kraftlös

Vad gör man när man inte orkar mer? Jag kan inte vara med min pojkvän och jag kan inte vara utan honom. Jag orkar och vill inte jobba, men jag klarar inte av att vara hemma eller plugga. Jag vet inte om jag vill flytta till min pojkvän eller om jag vill stanna kvar här. Jag klarar inte av att hålla kontakten med mina vänner trots att jag längtar efter dom och behöver dom.

Jag vill så mycket ändå. Fast jag orkar ingenting? Jag har så mkt tankar, men ingenting blir gjort.

Idag har jag lämnat tillbaka hyrbilen efter jobbet. Nu äter jag. Jag vill inte hetsäta, men ändå vill jag det. Jag vill inte göra något annat, men ändå vill jag det egentligen. Jag mår inte bra och jag vill få bort den känslan. Den enda lösningen jag kan komma på är att hetsäta. Det är det enda som hjälper, det vet jag. Fast jag är inte sugen. Inte ett dugg. Jag orkar inte. Jag har ingen lust. Jag har inte lust med någonting.

Nu ösregnar det plötsligt här. Jag skulle vilja gå ut i regnet. Gå ut och bli genomblöt och gråta, men jag orkar inte. Jag sitter här, som vanligt, framför datorn istället.

Jag borde göra matlådor till jobbet också, men jag orkar inte det heller. Jag vill inte. Jag står inte ut!

Jag vill bli en blöt fläck som försvinner med resten.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Man plockar lätt bort sina vänner fastän man vet att de kanske är en utav ens största stöd.Man hackar och retar sig helst på dem som betyder mest. Jag förstår dig men man orkar inte.

2010-08-03 @ 19:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0