28 feb 2010, onsdag

Vikt: 63,2 kg
Motion: 2*40 min promenad (fortf träningsvärk efter joggingrunda på 20 min med T i söndags!)

Frukost: 1 port fiberhavregrynsgröt, 1 banan, russin, ca 1 dl grädde
Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde
Lunch: ugnsrotsaker, köttgryta
Em-fika: 2 koppar kaffe m grädde, 1 mums-mums, 10 center
Middag: 1 stort äpple, 1 bit scones m mkt smör och ost, 20 mandlar, russin, te m standardmjölk


Jag orkade inte äta upp all hetsmat igår. Blev en bit scones över. Orkade inte slänga (eftersom jag ändå gör nytt eller gräver i soporna) så jag åt den nu till middag. Blev lite mer till middag än jag tänkt. Men jag är verkligen inte hetssugen och jag tänker inte äta mer ikväll. Kanske en mugg te till om en stund.

Lustigt hur lätt det kan vara vissa dagar, och andra är det helt omöjligt trots att jag bestämt mig för att inte hetsa!

Att jag inte hetsäter ikväll kanske kan bero på att jag nästan "gav upp" redan imorse? Tog lite drygt 1 dl havregryn till gröten och hade i russin också. Bara för att liksom. Tog två dl grädd-vatten ist för en. Orkade inte bry mig. Tog en stor matlåda till jobbet med "farliga" kolhydrater i, ist för en av de mindre med bara köttfärslimpa och grönsaker. Åt choklad på jobbet när konsultchefen kom med fika. Orkade inte bry mig, "skulle ju ändå ev hetsäta sedan"...

Hade planerat ett sju dagar långt uppehåll från hetsätning innan maj, men nu sabbade jag ju den planeringen igår... Idag fyller min kompis år och det är tre dagar kvar i april. Gillar siffran tre, så det kanske får bli tre hetsfria dagar innan maj ist nu då?

Faaaan orka detta planerande!!!! Orka bry sig!?!?!?! Orka orka orka!!!!! Varför kan jag inte bara sluta? Bara vara lycklig och normal???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0