Söndag

Vikt: 60,7 kg
Motion: promenad
Fick mens idag. Och diarré. Men skönt att få ha platt magen en liten stund iaf.. efter flera dagar av förstoppning och gravid-mage =/.

Mat: 1 ABCDE-vitamintablett, 2 kapslar omega-3, 4 nutrilett comp, kaffe m grädde, några vindruvor, extra drops, läkerol, några glas fun light, 2 allévopåsar, 1 port fisk i ugn m ugnsrotsaker, några skivor gouda-ost, 1 äpple, 1 tbl atarax (åååhhhhh vad jag vill hetsäta nu!!!!!!!!)

Update måndag: några morötter, massa ost, 1 tomat, mer ugnsrotsaker, 1 burk lättkesella, 1 banankladdkaka, grädde, te, fun light (spydde)

Min stegräknare är värdelös. Hade den på jobbet. Går heeela dagarna där. Men den resetade sig efter 11000 steg nånting.. började om och det blev väl typ 6000 steg till sen. Men ja, det går ju inte att lita på skiten när den inte funkar som den ska =(.

Min matvåg har dött också. Batterierna är väl slut. Men lika bra det. Orka väga maten hela tiden. Det kvittar ju, jag hetsar ju hur jag än gör.

Kommentarer
Postat av: Sunnie

Jag känner igen mig mycket i din blogg.. Känns skönt för mig att läsa ska du veta! Hjälper det att du går till psykolog? Jag VILL inte söka hjälp men jag funderar på opm jag kanske måste för jag kan inte kotrollera mig själv längre, och det könns hemskt!



Hoppas du kan ta dej igenom de här, jag vill tro att man ska kunna leva normalt igen.. VAd tror du?

Stora kramar

2009-09-13 @ 22:53:41
URL: http://sunsunnie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0