Måndag

Vikt: 61,0 kg

Idag var jag på bio och såg Flickan som lekte med elden (tror jag den heter). Bra. Sen skulle jag cykla hem ensam. Började cykla mot affären ist för hemmåt. Men vände och cyklade hem istället. Jag höll på att slitas itu på vägen. Kunde inte gråta. Satte på hög musik när jag kom hem och kände hur ångesten växte. Önskade att T skulle komma. Hörde han inte att jag kommit hem? Varför ringde han inte på? Jag ringde på hos honom och bad om en drink. Fick en kram och ångesten lättade lite.

Men jag är fortf sur för att han inte fattar att jag behöver honom direkt när jag kommer hem. Han hade sett min cykel utanför när han gick ner med soporna sa han. Han visste alltså att jag kommit hem, men han lät mig vara. Jag hade min chans att hetsäta, men jag tog den inte och det är jag jävligt glad för, men samtidigt är jag förbannad för att han inte fattar. Nästa gång kommer jag vara så jävla töntig att jag hetsäter på trots bara för att jag kan fast jag eg INTE VILL!!!! Åhhhhhhh döda mig någon!!!!

Han har låtit mig vara ensam sen jag kom hem. Fick en drink och tog med den in till mig. Han fattar ingenting. Jag vet att jag är orättvis och elak, men det är så jag känner.

Jag drack en halv liter vanlig cola på bion och popcorn. Klart som fan jag fick ångest =(. Men jag är ändå jävligt stolt över att jag inte hetsåt efteråt. Det kan jag tacka T för. Trots att han inte umgåtts med mig nu så är det tack vare hans stöd den senaste veckan som jag kunde välja att inte hetsa ikväll.

I Sthlm fick jag kommentaren "Du har gått ner i vikt va?" av min syster, och av min mamma: "Du har magrat, dina kinder ser ihåliga ut." HAHAHAHA jag har gått ner ett jävla kilo!! Hur faan kan det synas så mkt??? Känner det själv faktiskt, men känner mig ändå fet såklart. =(

Kommentarer
Postat av: mirame

Så himla gulligt av dej att tänka på min rygg!!! Blev nästan rörd när jag såg det, hehe, vad töntigt. Mn jag är inte van vid andras omsorg om mej.. Ocj det kan faktist vara värt att kolla upp det där med reumatism. Letade upp det du läst och en del stämde in på mej. Dom har ju inte hittat nått direkt fel tidigar så detta ska jag nysta vidare i. Tack!

2009-09-29 @ 18:03:23
URL: http://cielos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0