Jobb!

Jag har fått jobb och ska börja imorn! =) Känns jobbigt, men samtidigt bra. Jag vill ju ha ett jobb ändå. Hoppas bara det blir bra och att jag får några trevliga arbetskamrater. Vet att det aldrig kommer att bli så bra sammanhållning som på mitt förra jobb (pessimist jag vet), men några trevliga kollegor (el heter det kolleger?) kanske man kunde få ändå ^^. Vill ju inte få ångest varje kväll och morgon p g a jobbet.

Var hos psykologen och fick Atarax 25 mg (ångestdämpande medicin) idag också. Han verkade också ta mig mkt mer på allvar gällande mina idéer om borderline än vad min terapeut gjorde. Grät en skvätt när jag var där.. kunde inte hålla mig. Han sa att han hade haft många patienter med borderline så han verkade förstående på nåt vis. Iaf så hoppas jag att ataraxen ska hjälpa mig att stå emot hetsätningar och mot att vara så elak mot T ♥. Fluoxetinet hjälpte ju inte och jag kände ingen skillnad när jag slutade med det vad gäller hetsätning och depression.

Snackade med T om godislöftet också och han vill fortsätta som vi bestämde förra gången, dvs. endast godis då man blir bjuden. Fast vi la till en regel att vi får äta godis en gång i månaden om vi absolut vill/är sugna.

Hoppas jag kan hålla detta nu.

Kommentarer
Postat av: sofie

åh hoppas atarax hjälper dig... men för att stå emot hets tror jag tyvärr inte det :/ Men de kan ta bort den alldra högsta toppen på ångesten typ. Fast kan säkert vara helt olika från person till person?



kram

2009-09-09 @ 21:35:31
URL: http://www.metrobloggen.se/chooselife
Postat av: Anonym

har atarax vid behov och tycker de fungerar bra men det gäller att ta dem i tid eller vid utsatt tidpunkt för att de ska fungerar, så är det för mej!!

Kram Linda

2009-09-10 @ 15:37:53
URL: http://lindakisse.bloggagratis.se
Postat av: mirame

Grattis till jobbet!!!! Vad är det du ska göra?

Och jag tror på dej när det gäller godislöftet.

2009-09-10 @ 16:02:56
URL: http://mirames.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kika in på min blogg:)

2009-09-10 @ 19:02:07
URL: http://withoutmywings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0