Söndag

Vikt: 61,8 kg

Tack för era fina kommentarer! ♥ De värmer mitt i allt elände fast jag inte orkar svara..
Just nu sitter jag här ensam framför datorn och slits nästan sönder av känslorna innuti. Har precis ätit frukost: 1 bit brie, kaffe m grädde och 2 ägg. Absolut inte för mkt, alldeles lagom. Det är inte det. Jag vet inte vad det är. Eller jo, T ska plugga inne hos sig idag och jag är lämnad åt mig själv för att göra jobbiga saker som jag inte orkar ta tag i. Städa, tvätta, skicka in papper till kommunen om ekonomiskt bistånd som skulle varit inne för flera veckor sedan...

I fredags slutade jag med hetsandet och festade med några kompisar och var ute och dansade hela natten =). Min favoritsyssla kanske? ;-) Mådde dåligt hela lördagen i princip, bakfull. T gjorde tacos på kvällen och vi kollade på film. Hade ångest då, men det gick bra ändå. Men nu sitter jag här med en jävla skitdag framför mig, en lång jobbvecka, och en jobbig helg när jag "måste" åka till Sthlm för kalas och träffa sjuk faster. Jag orkar inte och jag vill inte.

Update 23.00: Dagen har gått bra. Har fått en hel del gjort. Plockat undan lite, diskat och tvättat handfatet ^^ (bättre än inget!) OCH lagt in papperna jag ska skicka till kommunen i ett kuvert så jag bara kan lägga det på lådan imorn! Inte hetsätit. Fast var jävligt sugen ikväll. T räddade mig genom att efter maten säga att han skulle plugga inne hos mig. Eftersom vi åt varsin bit tårta efter middagen kände han på sig att jag inte skulle klara av att vara ensam (!! nånting har gått in iaf...;-)).
Är rädd att hetskänslan sitter i imorn också.. men men, den dagen den sorgen. Jag har t o m tvättat idag, så ska ner och hämta tvätten om ett tag och sen sova.
Kram och godnatt! ♥

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad duktig du är, är imponerad och lite avis på din positivitet.

2009-10-12 @ 22:34:34
URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: maria

Hej! Hamnade på din blogg av en slump, men när jag läste vad du skrivit var det som om jag hade skrivit texten.



Har ingen "diagnos" som bulimi, men jag tänker hela tiden på min vikt, vad jag äter och hetsäter ganska ofta. Har aldrig riktigt erkännt det för mig själv, men så är det.



Jag vet inte riktig varför jag skriver till dig, men jag antar det är för att jag uppskatar att läsa om någon som är så lik mig själv.



Hoppas det går bra för dig!

2009-10-16 @ 16:01:29
Postat av: jag

Kämpa på. jag vet att du är stark!

2009-10-16 @ 16:14:36
URL: http://jaganaochmia.blogg.se/
Postat av: Sonja

Hej!

Beundrar dig starkt, fortsätter att vara stark så klarar du det här :) Ja tänkte höra ifall du kunde svara på 3 korta frågor, som ja ville ställa. det är inga personliga, utan allmäna frågor. Behöver det till en skoluppgift.



Skulle bli jätte tacksam om du kunde svara till [email protected] och där kan jag skriva ner mina 3 frågor.

Ha det bra, och ta hand om dig!

2009-10-19 @ 21:51:43
URL: http://befrin.blogspot.com/
Postat av: Malin

Hej



Jag vill bara ge dig en styrkekram. Jag är sedan 3 veckor friskförklarad från min enhet från bulimin, det går verkligen att bli frisk, och det är så värt det. Hela livet blir ljusare, och lättare. Snälla sluta bråka med dig själv, försök tycka om din kropp och behandla den väl.



Kram Malin

2009-10-23 @ 15:58:17
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0