Döden

Just nu sitter jag vid min fasters dödsbädd. Hon flyttades idag till hospis och det är väl tänkt att hennes sista veckor ska vara här. Jag orkar inte vara här (i Sthlm), vill bara hem. T följde med hit förra helgen, men nu stannade han hemma för att plugga och jag är här med mamma (som har varit här i över en vecka nu, dygnet runt vid min fasters sida). Hon har inga egna barn och min pappa dog 1995 och min farmor är över 90 år.. så det är jag, mamma och min syster som får sköta det här helvetet. Mest är det min mamma och syster. Jag gör ingenting, tänker bara på mig själv och vill dö typ ^^.

Hatar att be om ledigt från jobbet. Hatar allting. Vill bara åka hem till T och kramas, bli kramad och gråta, gråta, gråta.

Om nån läser här som är medlem på Skin kan du kanske skriva där att jag inte har tid/orkar gå in där nu, men hoppas på att inte bli raderad och kommer tillbaka så fort allt det här är över.

Hetsåt några ggr förra veckan tror jag och igår kväll. Hetsäter väl när jag får tillfälle. Trots att jag behöver all sömn jag kan få "passar jag på" när jag får tillfälle en sen kväll eller natt =(. Snacka om dum i huvudet. Jag orkar inte som det är, och ändå gör jag allt ännu jobbigare. Klyftigt.

Det är så mkt som måste fixas när nån dör. Papper till tusen, och lägenheten måste väl rensas antar jag. Jag orkar inte. Jag vill skrika och gråta, men jag kan inte göra det nu. Kan eg inte ens skriva på datorn för jag märker att det irriterar min faster. Allt irriterar henne nu. Har jag skrivit att jag inte orkar?

Hej på ett tag..

Kommentarer
Postat av: Anna

Du vet väl varför du hela tiden faller tillbaka i hetsätandet???

Du äter PÅTOK för lite!! skulle du äta frukost,lunch,middag och två/tre mellismål däremellan och varierad kost, lagom stora portioner och FRAMFÖRALLT INTE undvika koldhydrater så skulle ditt sug försvinna! Du skulle dessutom balanseras, få en bättre ämnesomsättning OCH kanske gå ner i vikt. Framförallt skulle du mkt bättre! That's the truth! TESTA bara för att... utan att fuska. Du har ju inget att förlora!!!! Vad vinner du på att äta lite/gi-mat om du ändå faller i hetsätandet..NOLL.



Testa : )!



// En föredetta bulimiker påväg till ett friskt liv.

2009-10-24 @ 11:50:46
Postat av: anna

och måste tilllägga att detta sätt att äta, såhär regelbundet och med kolhydrater behöver inte vara ngt du ska göra hela livet. Men tills du fått ett LIV tillbaka och frisknat till lite....



kram igen <3

2009-10-24 @ 11:53:14
Postat av: Sandra

Håller med Anna. Det fungerar. Jag är med en bulimiker påväg tillbaka.



Kämpa på!

2009-10-25 @ 22:10:50
URL: http://sandrassanningar.blogg.se/
Postat av: Cy.





Länge sen jag hade tid att titta in här, vill gärna veta lite hur det går för dig och om du håller dig över vattenytan :) Mycket skola på senaste. Vet inte om någon har varit inne på skin och meddelat att du har mycket nu med fastern och hennes snara bortgång, men jag ska logga in och skriva det om ingen annan gjort det.



Är T din granne? Har ni en relation såsom i ett parförhållande nu?



Får psykologer skriva ut läkemedel? Funderade på ditt inlägg den 26:e september... det var nytt för mig. Vad fick du för något nytt preparat sen, har du en annan medicin nu och hur fungerar den i så fall?



Är du fortfarande kvar i Stockholm? Behöver du en time-out från allt det tunga kan vi träffas och ta en kaffe. Hör av dig i så fall! ([email protected]). :) Roligt att kissen kom tillbaka föresten!



Jag skulle även vilja hälsa till dig som kommenterade här som är föredetta bulimiker. Det verkar helt klart som att forskningen pekar på att bulimiker ofta återfaller i hetsätningar bland annat pga för dålig nutritionsstatus bland anna pga att man äter för lite och varierad energi. Men att att öka på kolhydratintaget som du nämner har jag inte sett någon evidens för, vad baserar du det på? Jag är själv hetsätningsfri sedan åratal av hemsk bulimi till stor del tack vare lchf. Fårstå mig rätt, jag ifrågasätter eftersom att jag är vetgirig och nyfiken.



Jag tror att man dels behöver anpassa sin kost som bulimiker utefter de individuella problemen, i mitt fall fungerar lchf ypperligt så att öka koldyratintaget kanske inte är en enhetslösning som fungerar för alla. Men därför undrar jag Pussel, hitils av alla metoder du testat, vad har fungerat bäst för att motverka dina hetsätningar? Har lchf hjälpt dig eller stjälpt? Har det inte hjälpt så är du nog inte på rätt spår och då kan det kanske vara en idé med det som de kommenterade framförde.



Fridens lijor. kram Cy.

2009-10-27 @ 16:42:30
Postat av: Johanna

Tips på en bra bok om ätstörningar:



”Mat, Träning & Ångest – berättelser ur verkliga livet”



En väldigt intressant bok som innehåller berättelser om olika personer som varit eller är drabbade av någon slags ätstörning där de berättar ingående om vägen till sjukdomen samt vad de gjort för att försöka bli friska och fria från allt. Ett kapitel innehåller endast handgripliga råd från de som varit sjuka.



Superbillig också.

Läs mer på www.mattraningangest.se



2009-10-31 @ 23:36:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0