Imorgon???

Kanske blir det en bättre dag, kanske inte. Jag orkar inte leva mer. Har jag sagt det? =P Fanihelvetes jävla pissliv!!

Sitter och läser igenom den här bloggen. Har hetsätit för andra gången idag. Mår SÅ illa. Ska spy nu. Allt är så jävla äckligt! Varför äter jag??

Imorgon kanske jag ska hetsa igen. Kexchoklad. Och kanske geisha. Eller så svälter jag bara gärnet ^_^. Inte för att jag klarar det..... men bara för att jag inte orkar äta. Vill inte. Fast jag har köpt vindruvor. Kommer äta dom, det vet jag.

Varför kan jag inte bara bestämma mig för nåt och följa det? Varför måste jag alltid göra mig själv så besviken? Varför måste jag göra så att jag hatar mig själv ännu mer?

Jag vill älska mig själv och bli smal! *Hahahhahahahhaahhahahaaaaaaaaa* (hånskratt)


Jag ska inte sova med grannen inatt. Jag känner mig så otroligt ensam. Imorgon vill jag bara dricka kaffe med grädde, light cola, äta brieost och vindruvor. Lagom eller lite... eller helst ingenting. Bara dö kanske?


Nu ska jag spy och sen sova.

Godnatt.


Kommentarer
Postat av: borninjune

Finns det inget annat du kan äta istället för brie? Minikeso? Är sa himla gott, kan man blanda med t.ex. salt och rödlök.



Ja jag bor i Tyskland, i Bayern. Min pojkvän är tysk. Han är den mest underbara. Vi träffades i Frankrike för snart sex ar sedan.

2009-05-06 @ 09:36:21
URL: http://borninjune.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0