Igår

Igår kväll åt jag 495 g naturgodis, 1 burk nutella, 320 g lösviktsgodis, 0,5 l glass, 1 sked jordnötssmör (var äckligt).

Trevligt. Not. Usch. Sen är jag så dum så jag sitter alltid och klipper sönder mina nagelband(!) och river upp sår i flera timmar innan jag spyr. Skjuter liksom på det för att det är så jobbigt. Suck.

Har ätit mycket ekologiskt jordnötssmör förut. Det är ganska gott tycker jag. Men igår köpte jag Skippy, fy fasen vad äckligt det var. Dessutom är det härdat fett i. Vem fan vill äta det??

Och vem fan vill hetsäta.. haha.


Grejen är att jag inte ens var sugen på att hetsäta när jag kom till affären. Suget hade gått över eftersom jag ätit ägg och kikärter ett par timmar tidigare. ÄNDÅ var jag liksom tvungen att hetsäta. För att kunna "börja om" idag eller nåt. Jag vet inte. Det är bara en känsla. Så sjukt. Varför lyda en jävla känsla!? Särskilt när förnuftet, hjärnan, säger nåt helt annat. Why? =(


Kommentarer
Postat av: L

usch, känner igen mig så väl. man kan gå i affären och vela hur länge som helst. "Ska jag eller ska jag inte?" Tyvärr slutar det alltid att man gör det i alla fall, även fast man vet att man inte borde. Jag hoppas verkligen att du kommer bli frisk. Jag känner mig starkare och starkare för varje dag som går sen jag BESTÄMDE MIG FOR REAL förra torsdagen. Kramar!

2009-03-23 @ 14:40:02
URL: http://frifranbulimi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0