I Stockholm

Har en ledig stund nu. Mamma är ute och hämtar ett av barnen från skolan och jag är hemma ensam med lilltjejen.

Åt alldeles för mkt igår =/. Hade hetskänsla och det kändes jättejobbigt att jag inte kunde hetsa. Spydde upp lite av godiset jag ätit på kvällen innan jag skulle lägga mig. Mamma hade lagt sig i rummet intill badrummet, så var tvungen att spy så tyst jag kunde också. Inte hålla på och hosta som jag brukar göra.. usch.

Känns iaf bättre idag. Det är 1 juni OCH måndag. Bra omstartsdag med andra ord. Har druckit kaffe med grädde till frukost, precis ätit ett ägg och typ köttgryta och ska strax dricka kaffe med grädde igen. Mamma kör typ också LCHF och vet ju att jag har problem med maten, så det blir antagligen kött till middag.

När mamma kommer hem med stora tjejen ska jag ut och sola lite i nån park nånstans. Sista soliga dagen här idag =(.

Förresten vägde jag mig på en analog våg här i morse och vägde ca 62 kg. Men som alla vet kan det ju skilja flera kilo mellan olika vågar så eg har jag ingen aning om vad min våg hemma skulle visa. Kan ju iaf hoppas att det betyder att jag inte gått upp flera kilo lördag och söndag här uppe...

Kommentarer
Postat av: Cy.

Ja visst är det en utmärkt omstartsdag idag? Den första och en måndag också, kan inte bli bättre. Här har det varit underbart varmt väder så jag antar att det varit det hos dig också. :) Kaffe och grädde är mumsens. Just ja, jag tänkte på dig igår. Jag lagade ett så sjukt mättande gott lchf-bröd! Ska göra det ikväll igen och bjuda SoWhat på. Skitenkelt! tänkte ge dig receptet:



"1dl mandelmjöl (mixa skållade mandlar i en mixer!)

1 ägg

Lite salt

Smält 25g smör och blanda ner i "smeten" så blir brödet saftigare



Gör så här:

Vispa ägget i en djup tallrik.

Tillsätt mandelmjöl (mandlar som är krossade till små små korn), salt, smält smör och mosa ihop med en gaffel.



In i micron 2 min KLART!

Ät och njut med massa smör och ost."





Fast jag körde mina i ugnen, inte i micron så det vet jag inte hur det blir :P Men får du hetskänsla av att känna dig väldigt mätt vilket jag kan få måste du vara försiktig, man får bara äta väldigt lite för man känner sig så "full" och det klarade jag inte riktigt av igår. Annars är det ett sjukt bra brödsubstitut att ha med sig på jobb eller i skolan till lunch.



kram!

2009-06-01 @ 18:48:57
Postat av: Grete

Hur skulle det kännass att inte väga dig varje dag? Om du kanske vägde dig en gång i veckan eller så, och försökte satsa på en lite långsiktigare plan? Fick till slut slänga min våg för den tog över mitt liv, nu väger jag mig en gång i veckan på enheten och känner inte lika stor stress kring det. Men det är ju jobbigt, det förstår jag. Bara undrade.. Kram!

2009-06-01 @ 20:00:04
URL: http://gritted.blogspot.com
Postat av: pussel

Tack för tipset Cy! Har läst om sånt nötbröd på Kolhydrater i Fokus (http://kolhydrater.ifokus.se/) nångång.



Grete: Jo, nja, mja, jag vet inte...

2009-06-05 @ 23:59:01
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0