Planering igen, september

Okej, så här tänker jag nu:
Jag FÅR äta av ALLT. Ingenting är förbjudet. Det är aldrig kört! Åtminstone nästan aldrig haha ;-). Jag vill inte hetsäta mer. JAG VILL INTE! Jag mår inte bra och jag kan bara inte fortsätta så här. Jag kan lägga mig på sängen och dö, men inte hetsäta.

Sen vete fan vad jag ska göra när jag har ätit för mycket. Men man kan ju faktiskt alltid sluta äta och inte äta mer på länge. Väntar man bara tillräckligt länge så ska ju saker och ting gå över.. sägs det ju.

Det absolut värsta är plugget. Jag vet att så fort jag sätter mig och ska försöka plugga så kommer ångesten. Och det är alldeles för lätt att ta till hetsätning då =/. Jag mår så jäkla mycket bättre när jag skiter i att plugga. Mår ju sämre i längden kanske av att inte göra nåt och skjuta alla problem framför mig? Men jag klarar dagen utan hets... Vad är egentligen viktigast? Och hur sjutton ska jag klara av både och?

Det får jag väl fråga terapeuten om, eller nåt... *suck*

Kommentarer
Postat av: M

Att inte kräkas och sluta banta tror jag är det som gäller om man vill bli frisk. Det funkar i alla fall bäst för mig. Värt ett försök!



Lycka till!

2009-08-31 @ 20:44:04
Postat av: pussel

*M:* Ja visst, det är nog det bästa för alla med bulimi, men hur lätt är det?

2009-09-03 @ 12:16:45
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0