Fredag

Jag kan verkligen bli arg för knäppa grejer, särskilt när det gäller mat... T diskade bunken med lite kladdkakesmetrester i som jag hade tänkt slicka igår och jag blev skitsur! Jag är fortfarande lite sur över det idag! Jag förstår ju att det är helt sjukt, men ändå känner jag en sån irritation när saker inte blir som jag tänkt och har planerat =(.

Blev väl extra arg p g a att jag druckit så mkt också. Var rätt ordentligt full igår ^^. Jag dricker alltid för mkt, men oftast har jag kul och kan släppa loss och inte tänka på allt jobbigt i livet.

Vikt: 61,2 kg
♣ Motion: vet ej

  • Frukost/Lunch: 1/2 pangasiusfilè, ost, cole slaw, grönsaker, kladdkaka m mkt grädde, kaffe m grädde
  • Godis, godis, godis (choklad) hela eftermiddagen + scones upptagna ur frysen. Nu: spy.
  • Kväll: 1 nektarin, drink, te m grädde

Gårdagen gick ju bra ur hetssynpunkt. Frågan är hur den här dagen kommer bli. Har fortf inte bestämt mig för om jag ska hetsa eller inte. Köpte massa godis igår så jag har ju att äta iaf, om jag nu väljer det destruktiva idiotiska sättet att spendera en fredagseftermiddag...

Update 17.43: Jaha, här sitter jag och äter och äter och äter. Ska snart gå och spy. Har ätit hela eftermiddagen och kroppen har väl tagit upp nästan allt godis jag tryckt i mig vid det här laget =/. Jag väntar liksom för att orka trycka i mig lite till.. Mår riktigt illa. Har bara ätit godis. Jag hatar godis. Snart kommer T hem och han lär väl ringa på också =/. Orkar inte! Lämna mig ifred! Samtidigt vill jag ha hans tröst, hans kramar. Vill slippa vara ensam. Men jag orkar inte äta middag med honom nu! Han skulle bara veta vad jag pysslar med när han inte är här...

Imorn ska jag iaf "börja om" igen. Den 22 augusti. Tjugoandra. Ett bra datum, av ingen anledning alls. Jag vill inte hetsa mer nu, jag orkar inte det. Snälla mig själv låt mig få slippa det!!
Ska på kalas och umgås med folk hela dagen så slipper väl hets då iaf. Ska försöka äta bara liite onyttiga saker och lite mer av det nyttiga. Inget mer godis nu.

19.54: Fan vad skönt det känns! Spytt och slängt den sista vidriga chokladen och det som var kvar av sconesen. Nu kan mitt "nya liv" börja ;-). Får se hur länge det håller, längre än morgondagen får man hoppas... =/


Kommentarer
Postat av: perfectionismyenemy

Känner igen mig i det du skriver. Sånna där saker kan jag också bli jätte sur över!



Sen undrar jag en sak också. När du räknat ut fördelningen av kolhydrater, fett och protein på det du ätit förut. Vad använder du för program eller sida då? :)

kram!

2009-08-21 @ 15:46:32
URL: http://perfectionismyenemy.blogg.se/
Postat av: pussel

www.minmat.net som är gratis =)

Men ofta äter jag nåt som inte finns med i livsmedelsverkets databas och då blir jag sur och skiter i att räkna ut dagens intag =/, även om man kan lägga till egna livsmedel.

2009-08-21 @ 16:37:05
URL: http://pussel.blogg.se/
Postat av: perfectionismyenemy

jaha ja okej, ja men det är ju jobbigt att sitta och fylla i allt om produkten då så att den räknar rätt så det förstår jag. så har det varit på den sidan jag satt och fyllde i dagens mat på förut också. men jag ska kika! tack :)

2009-08-21 @ 17:04:18
URL: http://perfectionismyenemy.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag känner igen mej!! varje gång säger man att det är sista gången man hetsätit men snart sitter man där igen. Just nu ligger jag på psyk och det hjälper mej inte. Jag äter enligt personalen för lite men klarar inte av mer.Vägde som minst 32 kg så jag har de senaste fem åren gått upp 9 kg. Hade en period då jag vägde som mest 49 kg men då mådde jag riktigt dåligt. Det värsta är när jag får hetsätningskänning som jag kallar det, då kan jag inte sitta still och det enda som kan bryta den känslan är att äta massor med onyttiga saker för att sedan däcka i soffan!!

Kram Linda

2009-08-21 @ 21:52:41
URL: http://www.lindakisse.bloggagratis.se
Postat av: Sanna

du skriver sånt som jag inte vågar skriva. jag vill vara där för dej. jag är likandan. hetsen är för mej nån sorts vän. jag är ensam och den kan trösta mej. jag är väldigt ny hos din blogg och jag ska inte säga att jag uppskattar den. eller jo det gör jag, jag känner mej inte lika ensam längre. det du går igenom är hemst. jag vet att det jag går igenom är hemst, men vi är inte ensamma.



stor kram

(hoppas du inte tycker jag är klyshig, hur det nu stavas, det är inte min mening)

2009-08-21 @ 22:54:57
Postat av: sandra

Hej!

Det är så jobbigt med den hemska sjukdomen bulimi, man ljuger och gömmer sig för man skäms så fruktansvärt. Försök berätta eller få hjälp utifrån för det är jätteskönt att bara lära sig motstå lite oftare. Hör gärna av dig om du vill!! Kämpa på!

2009-08-22 @ 19:06:49
URL: http://winkler.blogdog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0