Faan...

...i helvetes jävla pissliv!! (Fast egentligen känner jag inte riktigt så haha ;-), jag vill faktiskt inte ens dö idag trots mitt vedervärdiga pissliv =P).
Hetsätit hela veckan hittills. Kan inte sluta!! Hetsåt idag på eftermiddagen, spydde, och nu har jag varit och handlat och hetsätit igen fast jag inte ens var sugen!! =(

Orkar inte skriva allt jag ätit. Mest naturgodis och bröd. Idag ett halvt kilo kexchoklad också. *Suck*, orka leva. SKA iaf spy som en gris nu. Sen blir det förhoppningsvis bara frukt och vin imorgon... (så jag blir av med den satans frukten jag köpt ^_^).

Funderar på strikt LCHF-kost i maj, eller iaf nästa vecka... Såg en kommentar på en ÄS-blogg av en tjej som hade gått ner ett par kilo på en vecka med bara livsmedel med max 5 g kolhydrater per 100 g. Om jag v e r k l i g e n skulle försöka hålla mig till det så borde det ju funka?!

Annars får det bli tre-timmars-dieten eller stenålderskost eller............ ååååhhh vad jag inte kan bestämma mig för någonting!!! *morr* Jag tror jag behöver en diet iaf att hålla mig till. Måste ha en planering. Funkar inte annars =/.

Nån som vill haka på och äta strikt LCHF nästa vecka och se om man får nåt resultat?? =)

Nu: SPY

P.S. Vägde 62,6 kg igår och 62,3 kg idag. D.S.

Kommentarer
Postat av: lillis

Vad är LCHF? :P

2009-04-29 @ 22:44:18
URL: http://frulillis.blogspot.com/
Postat av: lillis

Vad är LCHF? :P

2009-04-29 @ 22:47:22
URL: http://frulillis.blogspot.com/
Postat av: pussel

Det står för Low Carb High Fat

Läs mer här: http://www.kostdoktorn.se/

eller här: http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/

om du är intresserad!

Kramis

2009-04-30 @ 12:51:14
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0